Soner Yalçın'dan Erdoğan'a zor soru: Ramazan Toprak kim?
Kılıçdaroğlu yanlısı gibi gözükmeye çalışan kripto akp'li şahıslar, her fırsatta E. İmamoğlu'na saldırıyor.
Deprem Bir Çok İlde yıkıcı oldu. (7 Farklı görüntü)
Sunucuyu Atatürk'ü andı diye yayından çeken TRT'de yayınlanan programda İstanbul'un Fatih semti için küçük SURİYE benzetmesi yapmışlardı.
2013'de başka 2024'de başka
Diyarbakırlı İşadamı, adam kazandı partisi genel başkanı ve Ümit Özdağ hakkında da konuştu
Yandaş kanalın iftiracılarıyla CHP'yi ve CHP'li isimleri çekiştiren Bolu belediye başkanı tepki çekti.
Yandaş kanal sunucusundan Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük terbiyesizlik
Saldırganın eski patronu: ' Hırsızlık yaptığı için 3 ay önce işten çıkarmıştık '
Putin, tayyip'in sözcüsünün taklidini yaptı
Eğitimi gericileştirip, okulları tarikatlara açan şahsa ve öcalan'a sahip çıktı, Laiklik bildirisine imza atanlara ise hakaret etti.
Çocuk istismarını protesto eden gençler gözaltına alınıp karakola götürüldü
Oyuncu Selahattin Taşdöğen: ''Filistin acaba Türkiye’yi tanımış mıdır? Yunanistan’ı tanıdılar, Rumların tarafına geçtiler."
Ağlamamak için kendini zor tutarak elini masaya vura vura konuştu: ''Orada Yatan Ölüler Dilerim Her gece rüyanıza girsin, Bunu da not alın!'