Faturamı Ödemiyeceğim Diyen Kılıçdaroğlu'na Saldırıp Konuyu yine Kanal istanbul'a bağladı.

3039 izlenme 11 Şubat 2022
Reklamlar
Faturamı Ödemiyeceğim Diyen Kılıçdaroğlu'na Saldırıp Konuyu yine Kanal istanbul'a bağladı.
Aydın Doğan'dan banka kredisiyle alınıp akp'nin yayın organı haline getirilen kanalda neredeyse her gün başka programa katılıp Chp, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'na saldırıyor.
Son olarak dün yine 'faturamı ödemiyeceğim' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak muflis olduğunu ileri sürdü.
Videoda görülen şahsa sosyal medyada sorulan soru şu: Zaten bir çok garanti ödemeli yapım nedeniyle halkın sırtına yük üstüne yük bindirilirken kanal istanbul'un da bir yük olmasını engellemeye çalışmanın neresi müflislik?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Canlı yayında eskiden araba olmadığını iddia eden akp'li tepki çekti. Temel Karamollaoğlu: 'Tayyip beyden davacı olacağım' Gazeteci N. Batur: “Türkiye Cumhuriyeti'nin ayakta kalmasını isteyen güçler büyük bir mücadele içinde.” Mersin Belediye başkanı Vahap Seçer, Ahlaksız Algı Oyununa Tepki Gösterdi