Chp'li Gürsel Tekin: Tanju Özcan'ı da Genel Merkez yöneticilerini de kınıyorum

900 izlenme 07 Haziran 2022
Reklamlar
Gürsel Tekin: Tanju Özcan'ı da Genel Merkez yöneticilerini de kınıyorum


CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almasını, Habertürk TV'de değerlendirdi. Tekin, "Hem Tanju'yu hem Genel Merkez yöneticilerini kınıyorum." dedi.

 Özcan, Kılıçdaroğlu'na, "Yüreğin yetmiyor." imasında bulunarak şunları söyledi:  1 hafta önce kibir abidesi size 'yüreğin yetiyorsa aday ol' demişti. Sayın Genel Başkanım. Sizden ses çıkmadı. Siyaset iddia işidir. Yol verin ben bu resti göreyim. Hazırım inan olsun. Sandıkta dürüvereyim defterini. Güvenin bana. Yenerim!!!   

 Kübra Par, Tanju Özcan'ın sözleri yayın konuğu Gürsel Tekin'e sordu.  Cevabında sert ifadeler kullanan CHP'li Tekin, şunları söyledi:  Tanju Özcan bugün gerçekten haddini aşmıştır. Hem Tanju'yu şiddetle kınıyorum, aynı zamanda Genel Merkez yöneticilerini de kınıyorum.  Genel Merkez yöneticilerini gereğini yapmadıklarını için kınıyorum. Öyle Twitter hesabından genel başkanına meydan okuyacak adamı bir dakika tutmam.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir kilisenin aşevi açması gericileri kızdırmış: 'Çok güleryüzlü ve elimizi öpecek kadar mütevaziler, şirin gözükmek için her sabah temizlik yapıyorlar.' Palavracı akp'linin başka bir skandal videosu daha çıktı. Bahçeli şatafatı Erdoğan'ı aratmıyor, İstanbul'a lüks araç konvoyuyla girdiler Edepsiz ahlaksız kadından Anıtkabir'de provokasyon