Anne İle Kızın Hastanede Neredeyse Saldırmadıkları Kimse Kalmadı Sonuç: Serbestler

1117 izlenme 12 Eylül 2022
Reklamlar
Olay, 3 Eylül Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. 
Rahatsızlanan Tülay Çiftçi, Yalova Devlet Hastanesi’ne acilden giriş yaptı. 
Kendisiyle ilgilenen doktora şikayetlerini anlatan Çiftçi, serum takılmasını istedi. Doktor panik atak geçirdiğini söylediği hastasına, serum takılmasına gerek olmadığını, EKG çekilmesi gerektiğini belirtti. 
Çiftçi, serum takılmasında ısrar edince doktor da "Sağlıkçı olan benim, sakin olun" diyerek müşahede bölümüne yönlendirdi.  
Saldırı anları kamerada Bu sırada annesinin rahatsızlığını duyan Sinem Çiftçi, hastaneye geldi. Annesi ile konuşan Çiftçi, bir anda öfkeyle hastane koridorunda koşarak, hastaya müdahale eden başka doktora yumruk attı. 
Uzm. Dr. Esengül Doğan’ı (49) darbeden anne-kız, kendilerini engellemeye çalışan hemşire Abdurrahman Ekin (24) ile güvenlik görevlisi Esra Uslu’ya (28) da saldırdı. 
Bu anlar ise hastanenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.  
Görüntülerde anne ile kızının, kadın doktora saldırdığı ve tokat atmaya çalıştığı daha sonra kendilerini engellemeye çalışan hemşireye tekme ve yumruk savurdukları, kadın güvenlik görevlisinin de ensesini sıkarak, saldırmaya çalıştıkları anlar yer aldı.   
Savcıdan tutuklama istemi 'Beyaz kod' verilen hastanede polisler, Tülay Çiftçi ile Sinem Çiftçi’yi güçlükle durdurdu. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen anne ile kızı, sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TKK Genel müdürü: "Türk halkının evinde en az 2 yıllık şeker ve yağ var" İran asıllı bir vatandaş: ''Sizde ki mollalarla bizimki arasında tek fark, bizimkiler cübbeli, sizinkiler kravatlı'' O Kadına Açılan Davada Ünlü Televizyoncu Avukatlık Yapacak Kazım Karabekir'in torunundan 15 Temmuz istismarına tepki