All News
21 Mart 2019 ( 704 izlenme )
Reklamlar

Haydar Baş'tan ilginç Deniz Gezmiş çıkışı

Haydar Baş: ''Deniz Gezmiş, Amerika’ya karşı çıktığı için idam sehpasında sallandırıldı. Sağcılar Amerikan donanmasına dönüp, namaz kıldılar. Onlar Müslüman, bunlar kâfir. Ben reddediyorum bunu, kabul etmiyorum."

Sosyal Medya sevenleri ile Ankara’da buluşan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, “6. Filoyu Kıble yapanlar Müslüman, Deniz Gezmiş kâfir öyle mi, ben reddediyorum bunu, kabul etmiyorum."dedi.

Türkiye'de bir dönem bölücü faaliyetlerin çoğaldığını kaydeden BTP Lideri Haydar Baş, şunları söyledi:
"O zaman Nişantaşı’ndan solcular yürüyerek Tophane'ye gidecekler. 

Amerikan 6'ncı Filosu oraya geldi. Sarayburnu'nun oraya sağcılar geldi, toplandılar. 6'ncı Filoya dönüp namaz kıldılar. O hareketi yapanlar Müslüman, onları kovmak için giden solcular kâfir. 

Bunların içinde olan delikanlılardan birisi de Deniz Gezmiş. 

Ben zannediyordum ki, Deniz Gezmiş’in bu derece sakıncalı birisi olması birkaç tane adamı ya öldürür ya da öldürülmesine vesile olur. Sonra öğrendik ki, onun böyle bir eylemi olmamış. 

Deniz Gezmiş, Amerika’ya karşı çıktığı o adamları tebliğ ettiği için idam sehpasında sallandırıldı. Sağcılar Amerikan donanmasına dönüp, namaz kıldılar. Onlar Müslüman, bunlar kâfir. Ben reddediyorum bunu, kabul etmiyorum." dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li belediyenin sahra hastanesi eleştirilmişti, hastane otoparkları yoğun bakıma çevriliyor Peşkeş Çekilen Elk. Şirketleri Zarar Etmesin Diye Kaçağı 82 Milyona Fatura etmeye devam edecekler AYKUT ERDOĞDU: HAZİNE, SARAY VE ÇEVRESİNDEKİLERİ FİNANSE EDEN KAYNAĞA DÖNÜŞTÜ Tayyip'in Banka Yönetimine atadığı Güreşçinin Sahte Diplomayla Üniversiteye Kayıt Yaptırdığı Ortaya Çıktı