'Herkes Bunu Mutlaka Duymalı' Diyerek Özel ve Devlet Hastaneleriyle İlgili Çok Önemli Bilgiler Paylaştı

2613 izlenme 21 Kasım 2022
Reklamlar
Cemil İpekçi'den ‘hastane enfeksiyonu’ tepkisi Ünlü modacı Cemil İpekçi, 15 gün içinde üç arkadaşını ‘hastane enfeksiyonu’ nedeniyle kaybettiğini açıkladı.  

 "Doktor oğluyum, doktor torunuyum. Ne babamın, ne dedemin döneminde hiç böyle bir şey duymazdık; ne Guraba’da, ne Cerrahpaşa’da, ne de özel hastanede. Demek ki eskiden çok daha iyi bakılıyormuş. Şu anda sadece paraya bakılıyor" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gündemde olan çifti deşifre etmişti. Şimdi bir başkasını daha ortaya çıkardı: 'Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range'lere biniyorlar' akepe'nin sandık oyunları başladı CHP'li vekilin sözleri birilerini çok fena kızdırdı Konya'da Gençlik Buluşması Adı Altında Çevrilen Eşi Benzeri Görülmemiş Tiyatrodan En Dikkat Çekici Anlar.