İ. Tatlıses isimli şarkıcının kızı, polisin üzerine araç sürerek terör estirdi

953 izlenme 29 Temmuz 2025
Reklamlar
İ. Tatlıses isimli şarkıcının kızı, polisin üzerine araç sürerek terör estirdi.

İbrahim Tatlıses’in kızı olan Çıtak’ın, polis memurunun “dur” ihtarına uymadığı ve aracını görevlinin üzerine sürdü.      

Olay, Bodrum’un Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yaşandı. Emniyet şeridinde seyreden bir aracı durdurmak isteyen ekipler, sürücünün ihtara yanıt vermediğini belirtti. Aracın, polis memurunun üzerine doğru hareket etmesi üzerine havaya uyarı ateşi açıldı.

Karakolda verdiği ifade sırasında çekildiği iddia edilen görüntüye göre: “Ben normal Ayşe, Fatma olsaydım yapacak mıydı bunu?” diye soruyor (videonun en son bölümü)

Aynı kadının daha önce de, bir hostes ile polise saldırdığı biliniyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

B. Tibuk'un Ekrem İmamoğlu ve akp hakkında kullandığı sözler sosyal medyada büyük yankı yarattı Artık Yandaşlarda Dayanamaz Oldu: ''Nankörsünüz siz ya'' Günün Kapağı. ''Ben Katar vatandaşlığına başvurdum'' Sigaraya zammı otomatiğe bağladılar 15 gün önce zam gelen sigara ve içki ürünlerine dev bir zam daha