O Skandalın yaşandığı Tv. Kanalında Söyledikleri Sosyal Medyada Büyük Yankı Oluşturdu

8335 izlenme 19 Ocak 2023
Reklamlar
Ece Üner TV100 ekranından tepki gösterdi: Sadat’ın olması gereken yer televizyon kanalları değil, bağımsız mahkemelerin sanık kürsüleridir, tarafımız da budur.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programına verilen SADAT reklamına ilişkin tepkisini dile getiren sunucu Ece Üner "Asıl soru şu: SADAT konusunda gereği yapıldı mı? Dün medya olarak bir tuzağa düştük birbirimizi yiyerek, linçleyerek ve kin kusarak cambaza bakarken asıl resme odaklanmadık. 

Hatalarımıza pusu kurmak yerine asıl hatayı aramamız yere bakmadık. Reklam verebilecek hale gelen, dün bu ekrandan meydan okuyan paramiliter yapıya kim meydan verdi?" dedi. Üner, "SADAT’ın olması gereken yer televizyon kanalları değil, bağımsız mahkemelerin sanık kürsüleridir. Tarafımız da budur." görüşünü savundu. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Artvin’de seçimi kazanan CHP, Ensar Vakfı’na verilen binayı geri aldı Ahmet Davutoğlunun okuldan attırmak istediği kadın Google'a mühendis oldu . Atatürk havalimanına kapatma garantisi vermişler: 'Kira sürecimizin başlaması için başka havalimanının faaliyette olmaması gerekir' Ö. Özel, bir gizli tanığın açıklamasını anlattı: 'Ben gördüklerimi değil, piyasadan duyduklarımı anlattım''