İsviçre'de yaşayan gurbetçi Türkiye ile fiyatları karşılaştırdı: "Allah'ıma dua ediyorum düşmanım dahi gitsin kurtulsun buradan. Yok bitmiş böyle bir pahalılık yok."

2657 izlenme 31 Ocak 2026
Reklamlar
Bir sokak röportajında konuşan ve İsviçre’de yaşadığını söyleyen gurbetçinin sözleri sosyal medyada gündem oldu.  İsviçreli gurbetçi, Türk ekonomisinin geldiği noktaya dikkat çekerek "Allah'ıma dua ediyorum düşmanım dahi gitsin kurtulsun buradan. Yok bitmiş böyle bir pahalılık yok." dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul'da kadınların üzerine biber gazı sıkan polis, gericilerin İzmir'de yürüyüşünde engelleme yapmadı İyi Parti Yayınladığı Video ile Sosyal Medyada Büyük Yankı Yarattı. Kemal Kılıçdaroğlu: '' Ne yaparsanız yapın asla vazgeçmeyeceğim '' Kızılay'ın Yoksullara Dağıtmak İçin Hazırladığı Etler Bakın Nerede Çıktı