İsviçre'de yaşayan gurbetçi Türkiye ile fiyatları karşılaştırdı: "Allah'ıma dua ediyorum düşmanım dahi gitsin kurtulsun buradan. Yok bitmiş böyle bir pahalılık yok."

2673 izlenme 31 Ocak 2026
Reklamlar
Bir sokak röportajında konuşan ve İsviçre’de yaşadığını söyleyen gurbetçinin sözleri sosyal medyada gündem oldu.  İsviçreli gurbetçi, Türk ekonomisinin geldiği noktaya dikkat çekerek "Allah'ıma dua ediyorum düşmanım dahi gitsin kurtulsun buradan. Yok bitmiş böyle bir pahalılık yok." dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'li Katillerin Avukatlığını Feyzioğlu Üstlendi Akepe'li Bursa belediyesinin otobüsünde büyük ahlaksızlık +18 Ege'de Yaşanan Durumu Lozan Anlaşmasına bağlayanlar, daha geçtiğimiz yıl bakın ne yapmış? İsmail Küçükkaya'ya konuşan İBB sözcüsünün o resmi savunmak için söyledikleri büyük tepki çekti.