Yemek eleştirmenine Kent lokantası reklamı yaptın diye soruşturma açtılar.

399 izlenme 07 Mart 2025
Reklamlar
İyice azıttılar. Yemek eleştirmenine Kent lokantası reklamı yaptın diye soruşturma açtılar.

Durumu canlı yayın sırasında öğrenen Özgür Özel, şaşkınlığa uğradı


Akp'li Ticaret Bakanlığı'na göre, Milor'un videosunda Kent Lokantası'na dair olumlu ifadeler ve lokanta hakkında detaylı bilgiler yer alması, "örtülü reklam'. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Vedat Milor'e başlatılan soruşturmaya ilk tepki geldi. İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Kent Lokantasına giden bazı yazarlar hakkında soruşturma açıldığını öğrendim. Önce dalga geçtiler, sonra küçümsediler, şimdi de gidenlerle uğraşıyorlar. Yazık. Bu lokantalar yoksulun, dar gelirlinin, emeklinin saraylarıdır. Daha çok açılacak."


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kızılay'dan aldığı yazılı cevabı açıkladı. Yılmaz Özdil: “Yunanistan’ın yüzölçümü Türkiye’nin 6’da 1’i kadar ama bizim 3 mislimiz yangın söndürme uçağı var. Seçime 10 gün kala yayınlanan son anketlerden biri Akp'li belediye başkanı partililerini çağırarak meclisi bastırdı