Evi yanan vatandaş: "Yangın pek çok noktaya sıçradı sanki kasti yapmışlar gibi, vergimizi veriyoruz, her şeyi veriyoruz. Ama neden destek olmuyorlar"

1025 izlenme 18 Ağustos 2024
Reklamlar
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Yamanlar Dağı’nda başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılan yangından etkilenen vatandaş, "Yangın pek çok noktaya sıçradı sanki kasti yapmışlar gibi. Çoluğumu çocuğumu evden zor çıkardım" dedi. 

Meydana gelen yangın sonucunda evi yanan bir yurttaş, "Çoluğumu çocuğumu evden zor çıkardım. Suyla müdahale ettim ama söndüremedim yangını sonunda da tüm çatıyı sardı komple yandı. Benim 3 çocuğum evlenecekti onların bütün eşyaları mahvoldu gitti. Devletimiz bir destek olsun, insana yardım etsin" diye seslendi.

 Yamanlar'da yangından etkilenen vatandaşlar konuştu. Hepimiz milletimiz için çalışıyoruz, hepimiz devletimiz için çalışıyoruz. Vergimizi veriyoruz, her şeyi veriyoruz. Ama neden destek olmuyorlar" diye sordu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara Çağrı: Gelin Beraber Yönetelim Ümit Özdağ, Erdoğan'ın çirkin tanımlamalarına cevap verdi! "Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselemez." demişti. Faiz %50 oldu İBB'nin eski yönetimi Erdoğan'a yakın vakıflara ne kadar para yardımı yaptı ?