All News
31 Mart 2018 ( 756 izlenme )
Reklamlar

Karamollaoğlu, sosyal medyada gündem olan 'devrimci yumruğun' hikayesini anlattı

Son dönemlerde Türkiye siyasetinin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığına adaylığı sıklıkla dile getirilen, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile nisan ayında bir araya geleceklerini söyledi. Ziyaretin adaylık ya da karar alma anlamı taşımayacağını belirten Karamollaoğlu, “İstişare amaçlı bir ziyaret olacak” dedi.

Sosyal medyada fırtınalar estiren ve Küba Devrimi’nin efsane ismi Che Guevara’ya benzetilmesine sebep olan ‘yumruk’ fotoğrafıyla ilgili de konuşan Karamollaoğlu, “Burdur’daydık. Biliyorsunuz Burdur için şekerpancarı çok önemli bir geçim kaynağı. Dışarıda da çok büyük bir kalabalık vardı. Normalde bizim kendi işaretimizi yapardım ama dışarıdaki coşkuyu görünce heyecanlandım. Gaza geldik diyelim” ifadelerini kullandı.

"Muhalefet partileriyle işbirliği yapmamız problem olmayacak"
Karamollaoğlu’nun seçim ittifakına dair de Zeyrek’in köşesinde şu açıklamalar yer aldı:

“Biz ilkelerimizi deklere ettik. Kuvvetler ayrılığı en temel ilkemiz. Yani parlamenter sistem olmadan huzur olmaz. Meclis güçlü olacak, adalet de güçlü olacak. Yolsuzluk, israf engellenecek. Şeffaflığa, üretime dayalı bir ekonomiye ihtiyaç var. Bu noktalarda diğer muhalefet partileriyle (CHP ve İYİ Parti) işbirliği yapmamız problem olmayacak.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vicdansızlıkta son nokta "Herkes unuttu ama akepe'nin Meclis'teki ilk grubu Saadet'ten transfer olan vekillerle kuruldu" Çocuk istismarını protesto eden gençler gözaltına alınıp karakola götürüldü Peşkeş Çekilen Elk. Şirketleri Zarar Etmesin Diye Kaçağı 82 Milyona Fatura etmeye devam edecekler