Siyasal iletişimci N. Özkan: 'Belediyenin başkanlık katı 6 bin metrekare. Bir sürü dinlenme odası, yemek odası ve 200 metrekare mutfak var. Bu nasıl olabilir?"

2035 izlenme 07 Nisan 2024
Reklamlar
Necati Özkan: "Alper Yeğin’i kutlamak için Sancaktepe Belediyesi’ne gittim. Belediyenin başkanlık katı 6 bin metrekare. Bir sürü dinlenme odası, yemek odası ve 200 metrekare mutfak var. Bu nasıl olabilir?"
Seçimi kaybeden akp'li kadının jakuzuiyi inkar etmesi üzerine Necati Özkan “jakuzi” kelimesini “kocaman banyo teşkilatı” diye açıkladı ve ekledi: “Başkanlık katındaki onca eşyayı kişisel malınız gibi nasıl götürebildiniz ve koskoca katı bomboş bırakabildiniz Kamunun mallarını kamuya geri gönderecek misiniz?” Siyasal iletişimci Necati Özkan röportajıyla ilgili bir açıklama yayınlayarak Şeyma Döğücü’ye, “Sancaktepe Belediye binasının başkanlık katında benim gördüğüm, kamu bütçesiyle yapılmış olan harcamanın vicdansızlığıdır hanımefendi” diye seslendi. Özkan şöyle devam etti: “Buradaki asıl konu, milletin evlatları sarsıcı ekonomik krizde büyük ızdıraplar içinde hayata tutunmaya çalışırken, bir ilçe belediye başkanının binlerce metrekarelik bir makam katını kendisine nasıl hak görebildiğidir. İç içe geçen makam odaları, dinlenme odaları, başkana özel tam teşekküllü mutfak, yemek odaları ve benim “jakuzi” diye tarif ettiğim kocaman banyo teşkilatı... Bir kelime üstünden tepineceğinize, bu akıl almaz israfı nasıl yapabildiğinizi söyleyin hele.. Peki, görevden ayrılırken milletin parasıyla alınmış başkanlık katındaki onca eşyayı kişisel malınız gibi nasıl götürebildiniz ve koskoca katı bomboş bırakabildiniz? Kamunun mallarını kamuya geri gönderecek misiniz?”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir TV'de yayınlanan dizide "Tarikat ve cemaat" sahnesi olay yarattı. “Bırak bu hurafeleri, sen insanları Allah ile aldatıyorsun'' Atatürk'le İlgili Anlattıkları Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı Ankara Belediyesi Gökçek'ten 50 ay sonra aldığı zırhlı cipi 3 milyon 650 bin TL'ye sattı Bir Halk Nasıl Aşağılanır? Bu Skandala tepki yağıyor