Kendisine soru soran vatandaşa market kartı vermeye çalışan akp'li şahsa tepkiler devam ediyor

475 izlenme 03 Ağustos 2024
Reklamlar
akp'li şahıs Rize'deki ziyaretleri sırasında yaşlı bir kadın emekli ve dul maaşlarındaki farkın neden yatırılmadığını sordu. Kısa bir sohbetin ardından kadına alışveriş kartı vermek isteyen akp'li şahıs "Benim bir şeye ihtiyacım yok, ihtiyacı olana ver" yanıtını aldı.

Görüntüler kanser hastası Dilek Özçelik’e para veren eski bakan Erdoğan Bayraktar’ı hatırlattı.   Özçelik, 15 Nisan 2013 günü dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın iki günlük Trakya gezisi kapsamında geldiği Edirne’de kanser ilaçlarının temini için yardım istemişti. Bakan Bayraktar ise Özçelik’in cebine para koymuştu.  

Özçelik “Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda” diyerek parayı iade etmiş ve ağlayarak uzaklaşmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li hukuk müşavirinden iğrenç fotoşop: Terbiyesizliğin bu kadarına pes artık Bir vatandaşın Atatürk, Din ve tarikatlar üzerine çok çarpıcı konuşması 'Okumakla insan insan olsaydı' Analizi Yapılan Domates, biber ve salatalık örneklerinin %15’i zehirli çıktı Ekrem İmamoğlu, tayyip'in damadıyla ilgili soruyu cevaplayıp Deprem için yapılan hazırlıkları anlattı