Kendisini Ülkücü Olarak Tanımlayan Bazı Şahıslar, Her Fırsatta Terör Estiriyor

1160 izlenme 21 Ocak 2023
Reklamlar
 Kendisini Ülkücü Tanımlayan Bazı Şahıslar, Her Fırsatta Terör Estiriyor

BU ŞAHSIN VİDEOSUNA GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI:

Atatürk ve silah arkadaşları olmasaydı muhtemelen Antalya İtalyan mandasına bağlı bir yerdi kendini ülkücü sanıp ama Osmanlıyim deyip Osmanlılar’ın bir aile olduğunu anlayamayan herbolog kardeşimizde muhtemelen şu an Türkçe değil İtalyanca konuşuyor olacaktı 
*
Kendisine ülkücüyüm diyen vatandaş! Biliyormusun, Osmanlı Türk’e etrak-I bi idrak(akılsız Türk derdi).Desteklediğin kişi de seni ayaklarının altında ezen kişi.Bilmeden körükörüne akıntıya kürek çekiyorsun.Efelik yapacağına oku, dostunu düşmanını tanı! 
*
Mesela ben, bunu yapamıyorum. Adam, hiç durmadan arka arkaya anlamsız sözcükleri bağırarak söylüyor ve karşısındakine söz hakkı vermeden ağız ishali olmuşçasına, saçmalık ateş ediyor. Aşırı düşük zeka ve bir o kadar yüksek özgüven gerektiren özel bir yetenek.
*
Arkadaş ithal samanı çok kaçırmış 
*
Hey bağıran adam İstanbul'da bizimdi ama Osmanlı padişahı Anahtarı İngiliz generale verdi, İngiliz gemisiyle kaçtı, Atatürk olmasaydı, bu adam ingiliz İdi Osmanlı'ya saydırıyor olurdu, Herkes haddini bilsin  eline bir Cumhuriyet Tarihi kitabı alıp okusun nokta.
*
Boş, bilgisiz, cahil başka ne denirki. Ülkücü susturur muş. Iyi de ne dedi ki. He tamam mı, tamam, oldu mu kullandığı üc kelime Bilgi sıfır, görgü sıfır. Kuru tehdit..... 
*
Ağzı ishal olmuş, bilgiclik taslıyor hav hav.  Bu kafadan bu beklenir..!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'en iyi erkek oyuncu' seçildi BİNALİ YILDIRIM'DAN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI! Türkiye'den Tunus'a 200 milyon dolar kredi Adana'da Polis Sadece Şiddet Uygulamakla Kalmamış.