Kemal Kılıçdaroğlu, Halka Çok Önemli Çağrılar Yaparak Elektrik Faturalarını Ödemeyeceğini Belirtti.

557 izlenme 10 Şubat 2022
Reklamlar
Kılıçdaroğlu Halka Çağrı Yaptı ve Faturalarını Ödemeyeceğini Belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 22:00'de sosyal medya hesabından paylaşacağını duyurduğu açıklamayı yayınladı.  Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda fahiş elektrik faturalarının perde arkasını anlattı. 

Kılıçdaroğlu, fahiş faturaların temel nedeni olarak elektrik şirketlerinin özelleştirilmesine işaret ederek elektrik kurumlarının özelleştirilmesinden en çok kar eden şirketlerin 'Beşli Çete' şeklinde anılan şirketler olduğunu dile getirdi. 

Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan'a seslenerek faturalardaki KDV payının yüzde 1'e indirilmesi ve yeni yıl zamlarının geri alınması çağrısında bulundu.  

Ayrıca 31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını da geri al, faturalar 31 Aralık öncesine dönsün. 
Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. 
Bu zulümden vazgeç, bırak insanlar rahat bir nefes alsın. 
Bir de pandemide zorda kalınca IBAN vermesini biliyorsun ey Erdoğan. 
Bu sefer de halk zorda. Halkımıza çağrı yapıyorum,  @RTErdogan yazın ve IBAN numaranız ile birlikte faturanızı gönderin, hatta bir de etiket ekleyin, ‘ #sırasende ’ deyin.  Çünkü bu kez sıra kendisinde. 
Bakalım siz IBAN gönderince beyefendi ne yapacak? Yardımınıza koşacak mı?

Kılıçdaroğlu, açıklamalarını "Erdoğan zamları geri çekene kadar hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" sözleriyle noktaladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yönetmen Ezel Akay'dan akp Seçmenlerine Hırsızlık Sorusu Sosyal medyada son günlerin en çok izlenen videosu: siyasetçilerin ingilizcesi Canı Sıkıldıkça Din Değiştiren Kadın gündeme gelmek için sürekli CHP'ye saldırıyor. İsviçre'de yaşayan gurbetçi Türkiye ile fiyatları karşılaştırdı: "Allah'ıma dua ediyorum düşmanım dahi gitsin kurtulsun buradan. Yok bitmiş böyle bir pahalılık yok."