Mhp Genel başkanı: ''Öcalan gelsin mecliste konuşsun' dedi

410 izlenme 22 Ekim 2024
Reklamlar

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında "Terörist elebaşı çıkıp tek taraflı silah bıraktığını ilan etmeli. Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına tepki gösterdi.

"BAHÇELİ ÖCALAN İÇİN AF ÇIKARILSIN DEMİŞTİR"

Emir, Bahçeli'nin açıklamaları için "Söylediklerinin neye işaret ettiğini bilmiyor. Biz açıklayalım. Geçen hafta PKK'ya seslensin demişti. Tecritin kaldırılması gerektiğini söylememişti. Daha sonra tecrit kaldırılsın diyen Bahçeli, bu hafta da gelsin Meclis'te DEM grubunda konuşsun diyerek Öcalan için af çıkarılsın demiştir. Ağırlaştırılmış müebbet hapsi olan bir kişiye özel bir düzenleme yapılması imkansızdır. Açık konuşsunlar. Bunun af olmadan diğer türlüsü imkansızdır. Yani, Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan için af istemiştir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bazı Belediyelerde İyi parti ile Akp işbirliği O Olayın Ardından İlk açıklamayı Yaptı Sadece bir dakikada ülkenin getirildiği noktayı özetleyen vatandaşı izleyenler takdir etti Tayyip'in İsveç Başbakanı İçin Düzenlettiği Tuhaf Karşılama Töreni, Yabancılara Türkiye'yi Vikingler mi yönetiyor sorusunu sordurttu