CHP'li vekil, iftiracı çıkarabilmek için, gözaltına alınan bir kişiye yapılan insanlık dışı baskıları anlattı.

3431 izlenme 03 Aralık 2025
Reklamlar
CHP'li vekil, iftiracı çıkarabilmek için yapılan baskıları anlattı.

Bu anlattıklarımız, gözaltı anından cezaevine kadar uzanan sistematik baskının sadece bir örneğidir.  İstanbul’da iki çocuğuyla yaşayan bir kadın, sabahın köründe evi basılarak gözaltına alındı. Lise çağındaki kızı okula gitmek için üstünü değiştirirken, polisler “delil karartmasın” diyerek odasında bekledi.  
Segbise çıkarılıyor, bir bakıyor ki karşısında savcı: ''anlattıklarımdan başka bir şey yok'' diyor savcı cevap veriyor, bak bir daha çocuklarını göremezsin, beni de göremezsin, iddianamenin ne zaman yazılacağı da belli değil'' diye gözdağı veriyor.
 Bayramda ve çocuklarını görmesi engellendi. Dün başka bir cezaevine sevkedildi.  Neden mi? Psikolojik olarak teslim olsun, ifadesini değiştirsin diye.  İzleyin. Paylaşın. Anlatın. Bu karanlık düzeni ancak hep birlikte konuşursak aydınlatabiliriz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu: ' Kulağıma fısıldayan akepe'liler var ' 4 parti seçim güvenliği için ittifak yaparken fatih portakal sandık uyarısı yaptı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri birilerini nedense çok rahatsız etti. Kılıçdaroğlu, erdoğan'a 9 soru yöneltti '' Tarımı bitir ve tarım ürünleri ithal et diyen dış güçler miydi ''