Mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu, süreç uzatımlarına dikkat çekti ''Bir sürü ihbar alıyoruz' diyerek önemli açıklamalar yaptı

1807 izlenme 03 Nisan 2024
Reklamlar

İmamoğlu mazbata aldığı Çağlayan Adliyesi önünde toplanan kalabalığa seslendi:

"Demokratik tercihlerini kullanan herkese teşekkür ederim. Yine halkın parasını halk için kullanarak, bu şehrin çocukları mutlu olsun diye çok çalışacağıma söz veriyorum. İstanbul'un buluşma yerlerinde, parklarında insanlar kardeşliği hissedecek ve bu şehirden keyif alacak. Önümüzdeki 5 yılda İstanbul'u dünyaya örnek bir şehir haline getireceğiz.

"Van'da yaşanan tam bir garabet. Bütün bu hususları hassaslık ve titizlikle takip ediyorum. Bu konuda haktan ve hukuktan yana olmaktan bu kardeşiniz asla vazgeçmeyecek. Haksızlığı görüp susan dilsiz şeytan olur, unutmayın. Bu bağlamda yapılan haksızlık ve hukuksuzlukların tamamen karşısında olacağım. 'Seçim bitti, Ekrem İmamoğlu'nun işi bitti' değil. Benim işim yeni başlıyor yeni!

Buradan bir hatırlatma daha yapacağım; mesela Tuzla’da, Beykoz’da süreç uzatıyorlar. Bir dünya fark var Tuzla’da. Bir sürü ihbar alıyoruz. Bazı kişiler bu şehirde seçimden sonra kendi malı mülkü gibi gören bazı kişiler devretme erdemini bile gösteremez. Ne halt yiyeceklerini bilemeyiz. Bakın buradan açık çağrı yapıyorum. Birilerinin kötü niyetlerine, ekmeğine yağ sürmeyin. 

Tuzla’ya buradan mesaj yolluyorum; derhal arkadaşımın mazbatasını verin. Bazı ilçelerde de bazı gecikmeler, oy saydırmalar, oyalamalar görüyorum. 

Yarın saat 10.30’da Saraçhane’de çalışanlarımızla, değerli yetkili ve katılımcı arkadaşlarımla birlikte bazı açıklamalarım ve geniş mesajlarım olacak. 

Dolayısıyla umut ederim bu anlamsız, bu çifte standart uygulamaları Van’dan Hatay’a, Sinop’tan İstanbul’un herhangi bir ilçesine… Takip edeceğiz, adaletin savunucusu olmaya devam edeceğiz kardeşim.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkan Şoray: Alın teri için yola çıkan herkesin yanındayım. Baklavacı magandalar hakkında karar verildi İstanbul için yapılan son 6 anket. Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak