Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye (Türkşeker) ait Alpullu Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 150 milyon lira ile Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.
Özelleştirme İdaresinde (ÖİB), kurumun Başkan Yardımcısı Bekir Emre Haykır başkanlığında pazarlık usulüyle gerçekleştirilen ihaleye, Erser Grup Tarım Ürünleri San. Tic. AŞSterk Plast Ltd. Ortak Girişim Grubu, Sınırlı Sorumlu Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi, Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret AŞ ve Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ katıldı.
İhalede ilk olarak kapalı zarflarda elemesiz teklifler alındı. İki elemeli tur sonrasında gerçekleştirilen açık artırmada başlangıç tutarı 149 milyon 500 bin lira, artırım aralığı da 500 bin lira olarak belirlendi.
O ÇİFTÇİ ŞEKER FABRİKALARI SATILMASIN DİYE BÖYLE HAYKIRMIŞTI
Açık artırma sonunda en yüksek teklifi 150 milyon lirayla Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ verdi
MUŞ DA SATILDI
Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye (Türkşeker) ait Muş Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 230 milyon 200 bin lira ile MBD İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞÖz ErKa İnşaat Turizm Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi AŞ Ortak Girişim Grubu verdi.
Özelleştirme İdaresinde (ÖİB) kurumun Başkan Yardımcısı Bekir Emre Haykır başkanlığında pazarlık usulüyle gerçekleştirilen ihaleye, Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret AŞ ile MBD İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞÖz ErKa İnşaat Turizm Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi AŞ Ortak Girişim Grubu katıldı.
İhalede ilk olarak kapalı zarflarda elemesiz teklifler alındı. Birinci tur sonrasında gerçekleştirilen açık artırmada başlangıç tutarı 199 milyon 900 bin lira, asgari artırım aralığı da 100 bin lira olarak belirlendi.
Açık artırma sonunda en yüksek teklif 230 milyon 200 bin lira ile MBD İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞÖz ErKa İnşaat Turizm Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi AŞ Ortak Girişim Grubundan geldi.
Teknik olarak biten ihalelerin sonucu, komisyonun nihai kararının onaya sunulmasının ardından duyurulacak.
Ekrem İmamoğlu'ndan Tügva denilen oluşuma sert tepki324 izlenme
Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Mini Etek Giyen Öğretmenlerin Bilgisinin İstedi!586 izlenme
Antalya’da 7 ve 8 yaşlarında 2 çocuğu taciz eden imam tutuklandı667 izlenme
Sarayın işine yetişmeye çalışan yandaş, topuğunu çatlattı580 izlenme
Günün Fıkrası. Tayyip: 'Türkiye Düzensiz Göçü Engellemiştir'321 izlenme
Muhalefetin karşı çıktığı Sosyal Medya düzenlemesiyle ilgili teklif görüşmesi ertelendi52 izlenme
Akepe sözcüsü: Kılıçdaroğlu Kaşıkçı cinayetini örtbas etmeye çalışıyor670 izlenme
Akit yazarı: Sadece 'Reis'e değil, Akar ve Güler'e de 'gazi' unvanı verilmeli2657 izlenme