Kadına Saldırıp darbetti, olayı görüp yetişen vatandaşlar saldırganı pişman etti

2336 izlenme 02 Mayıs 2022
Reklamlar
Antalya’da E.Ş. isimli bir şahıs,  F.K. isimli kadının mesaiye geç geldiği için bayram namazına yetişemediğini iddia ederek sokak ortasında şiddet uyguladı. 

Kadına şiddeti gören çevredekiler yetişerek saldırganı tekme tokat dövdü. Olay, saat 07.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Molla Yusuf Mahallesi’nde meydana geldi. Bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Erkan Şahin, mesaiye geciktiği için bayram namazına yetişemediğini öne sürerek aynı sitede güvenlik görevlisi F. K. ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonrasında Ş., K.’nın boğazını sıkıp yumruk attı. Şahin’in K.’yi darbettiğini gören çevredekiler, müdahale etti. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir vatandaş, halkın duygularına tercüman olup ağzına geleni söylemiş (argo içerir) Köpeğe kumpas kuran organize çeteden yeni skandal. Özel halk otobüs şoförüyle anlaşıp bozukmuş gibi gösterdikleri, sonra da set kurup çekim yaptıkları ortaya çıktı. Emeklilere ek ödemenin yapılacağı tarih ve ödeme tutarları belli oldu Çarşaflı provokatör özür diledi