Mhp'li belediye, kapısız evde soğuktan donduğunu söyleyen 65 yaşındaki vatandaşa, çamaşır makinesi, birer paket bez ve mama verdi.

1767 izlenme 28 Ocak 2024
Reklamlar
 Osmaniye Kadirli’de kapısız evde yaşayan 65 yaşındaki vatandaş:  "Torunum var bazen mama yapamıyor şekerli su veriyoruz maması yok, bezi yok.  Donuyoruz, soğuktan ölüyoruz"

Bu konu çeşitli yerlerde paylaşıldıktan sonra Kadirli Belediye Başkanı, kapısız  evde yaşayan ve soğuktan donduğunu söyleyen 65 yaşındaki vatandaşa, bir çamaşır makinesi, birer paket de bez ve mama verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İngilizce Öğretmeninin provokatöre yazdığı mektup paylaşım rekoru kırıyor. Ekrem İmamoğlu bir sözünü daha yerine getiriyor. Gerçeklerin anlatılmasından rahatsız olunca susturmak için her şeyi yaptığı konuğu canlı yayını terk etti. Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'e muhteşem "oyuncak" göndermesi