Mhp'li belediye, kapısız evde soğuktan donduğunu söyleyen 65 yaşındaki vatandaşa, çamaşır makinesi, birer paket bez ve mama verdi.

1797 izlenme 28 Ocak 2024
Reklamlar
 Osmaniye Kadirli’de kapısız evde yaşayan 65 yaşındaki vatandaş:  "Torunum var bazen mama yapamıyor şekerli su veriyoruz maması yok, bezi yok.  Donuyoruz, soğuktan ölüyoruz"

Bu konu çeşitli yerlerde paylaşıldıktan sonra Kadirli Belediye Başkanı, kapısız  evde yaşayan ve soğuktan donduğunu söyleyen 65 yaşındaki vatandaşa, bir çamaşır makinesi, birer paket de bez ve mama verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu: '' Ne yaparsanız yapın asla vazgeçmeyeceğim '' Kılıçdaroğlu, kendisine hakaret eden vatandaşı kucakladı iş bankasına göz diktiğini bir kez daha açıkladı Sokak Röportajına Konuşan ve Tarikat Yetiştirmesi Belli Olan Bir Çocuğun Sözleri Kan dondurdu.