Erdoğan Bayraktar'ın Paylaştığı Tayyip'e gönderme yapan video büyük ses getirdi.

1034 izlenme 24 Nisan 2022
Reklamlar
Erdoğan Bayraktar'ın Paylaştığı Tayyip'e gönderme yapan video 

Erdoğan Bayraktar’dan dikkat çeken bir Atatürk paylaşımı geldi.  Bir video paylaşan eski Bakan, 23 Nisan’da Atatürk mesajı verdi.  
Videoda ise Atatürk’e yöneltilen iftiralara yer verilirken aslında Atatürk’ün tam tersi icraatlara imza attığı dile getirildi.  Kime ait olduğu bilinmeyen konuşmada, “Bize bir Mustafa Kemal Atatürk tanıttılar yahu adam İngilize karşı mücadele ediyor, İngiliz’i, Fransız’ı, Yunan’ı, İtalyan’ı denize döküyor, adam Hıristiyan oluyor. Adam Mason localarını kapatıyor, ama Mason oluyor. Bursa’da iki kız çocuğu Hıristiyan oldu diye Bursa’daki koleji kapatmış adamdır Mustafa Kemal Atatürk” ifadeleri yer aldı.  

Söz konusu videoda Tayyip Erdoğan’ın 2018 yılında dile getirdiği “İslam’ın güncellenmesi gerekiyor” sözlerine de gönderme bulunulması dikkat çekti.
Videonun Medyada geniş yer almasının ardından Erdoğan Bayraktar kişisel Twitter hesabından, yine tartışmalara neden olacak bir paylaşımda bulunarak 23 Nisan' paylaşımında hiç kimseye gönderme olmadığını ileri sürdü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Zamlarla İlgili Çok Önemli Tayyip Detayını Anlatarak Eski partisini yerden yere vurdu. CHP'li başkanın ''Kaynaklar menzil tarikatına değil halka gidecek'' sözleri gericileri rahatsız etti. Bu Sözleri Kemal Kılıçdaroğlu etmiş olsaydı acaba neler olurdu? Anne İle Kızın Hastanede Neredeyse Saldırmadıkları Kimse Kalmadı Sonuç: Serbestler