Milletin hakkını yiye yiye doymayan sülale: Kavakçı'lar

56465 izlenme 17 Aralık 2024
Reklamlar
Milletin hakkını yiye doymadılar.
akepe milletvekili Ravza Kavakçı’nın, 2008’de işe girdiği gün ABD’ye gönderildiği ortaya çıkmıştı. Bilgisayar mezunu Kavakçı’ya siyaset doktorası yapması için burs verilmiş.


İBB kaynaklarına göre Ravza Kavakçı Kan, 16 Aralık 2008’de Metro AŞ’de insan kaynakları uzmanı oldu. Bilgisayar mezunu Kavakçı, işe girdiği gün ABD’ye “siyaset doktorası eğitimine” gönderildi. İBB ile sözleşmesine göre 6 yıl 8 ay mecburi hizmet yapma şartı getirilen Kavakçı, 2 Eylül 2013’te döndü, iki yıl sonra da milletvekili seçildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Askerlere Söylemesi Gereken Sözleri Unutunca Devreye hulusi akar Girdi. Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen kişiye beraat veren hâkime ağır ceza verildi Ekrem İmamoğlu'ndan kapak gibi cevaplar. Maske cezaları konusunda çok önemli kararlar