O köfteci video çekerek iddialara cevap verdi

2270 izlenme 13 Ekim 2024
Reklamlar
Yusuf Akkaş:  “25 zabıta utanarak şubemizi basıyor. ‘Bizde yemeğimizi buradan yiyoruz ama emir büyük yerden’ diyorlar. Bu Denizli şubemizde oldu. Daha sonra neden diye düşündüm. Seçim dönemi markamıza başka bir siyasi partinin afişi asılmış. Herhalde kinleri buradan geliyor.”

Bu ülkede kimlere dokunulmaz diye düşündüm. Bu ülkede yabancı firmalarla ortaklığım olsa yabancı firma olsam bana dokunulmazdı. İki siyasi ilişkilerim olsa ve oralarda besleniyor olsam o zaman da dokunamazlardı.

Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı, böyle sonuçlar da çıkmazdı. Birileri diyor ya hani nerede?

'YÜZÜMDE BİR KARA MI VAR?'

Ben 28 yıldır buradayım. Şu 45 gündür de azıcık vicdan ya bu adam nerededir? Ara fabrikadan birini ben evet fabrikadayım. Her gün fabrikadayım. Her gün işimdeyim. Nasıl nerede olabilirim ki? Yüzümde bir kara mı var, bir yerlere mi kaçacağım ben? 12.000 kişilik emekçimin emeklerini bırakıp gidebilecek bir insana benziyor muyum?"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Canlı Yayında Büyük Gerginlik. Ümit Özdağ, Provokatör Kadını Rezil Etti. Emekli maaş ve ikramiyesinin yatırılacağı tarihler ortaya çıkmaya başladı Sokak röportajına konuşan vatandaş: "Dilruba'nın dediği gibi, bu ülkenin sahibi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bu ülkeyi Erdoğan kurmadı'' Yurt dışında yaşayıp Türkiye'nin neresi pahalı diye soran kadın sosyal medyada büyük tepki çekti.