Ö. Özel'den Tayyip ve Bahçeli'ye adrese teslim sözler

602 izlenme 23 Temmuz 2024
Reklamlar
Tayyip Erdoğan’ın, en düşük emekli maaşına yönelik muhalefet eleştirilerine verdiği ‘küfe’ yanıtına cevap veren Özel, “Biz en düşük emekli maaşı, bir asgari ücret olmasını söyledik Tayyip Bey buna dertlenmiş. Demiş ki, ‘bunların sırtında küfe yok’. Ver o küfeyi ver biz taşıyalım. Küfelerini taşıyamayanlar çıkarın o küfeyi biz taşıyacağız” dedi.  

Özel, MHP’nin çıkardığı 154 kişilik listeye de yanıt vererek, “Sinan Ateş'in ölümünden sonra o iki kişinin verdiği mesajlarda bir tek mesaj atılmamış. O iki kişi azmettiricilerle mesajlaşmış. Bunu O ikisi 154 kişilik isim listesi yapmış mahkemeye yollamış, mahkeme geri atmış şimdi bizimle hesaplaşacakmış. Bunların yazığı yazıyı alıp okudunuz ya Sayın Bahçeli bir hesaplaşma olacaksa biz 154’ümüzden istedikleri gibi hesaplaşsınlar ama siz bir vicdanınızla hesaplaşın” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yerli Otomobil Konusunda Söyledikleri çok dikkat çekti Adam Kazandı Hareketi Genel Başkanı: ''Sandıklara sahip çıkmadın diyenler aptallardır. Sandığa parti sahip çıkar'' Günün Kapağı. ''Ben Katar vatandaşlığına başvurdum'' Mültecilerin katlettiği kızın babasından yürek burkan isyan