‘CEBİNİZDEN PARANIZI ALANLARA MART AYINDA OY VERMEYİN’
TÜİK’e göre yüzde 62 enflasyon açıkladı. Doğalgaz fiyatını sıfıra indirerek TÜİK, enflasyon oranını düşürmüştür. TÜİK’in ortaya attığı 62 bir yalan olarak ortada kalsa tamam. Ancak bu rakam üzerinden yarın asgari ücret ve zam oranları hesaplanacak. Dana etinde artış yüzde 137, yiyecek içecekte bu oran yüzde 108. TÜİK’e göre yüzde 62. Gerçek enflasyon bunun üzerindeyse bunlara inanmayın. Cebinizden paranızı alanlara mart ayında oy vermeyin.
Gelelim ittifaklar meselesine. CHP lideri olarak tüm muhalefetin bir araya gelmesini ve işbirliğini savundum. İttifak kelimesini kullanmadım o kelime yıprandı. Bunun için siyasi muhataplarımıza çağrılar yapıyoruz. 30 Kasım’da Sayın Akşener’i ziyaret ettik. 81 ilde aday çıkarma konusunda GİK kararının gözden geçirilip geçirilmeyeceğini önerdim. Ne teklif ediyorsunuz diye sorulduğunda, bir masa kuralım ve birbirimize kazandıralım, dedik. Çok kıymetli ev sahipliği yaptılar. Kendileri GİK’e götüreceklerini söylediler.
İYİ PARTİ KARARINA İLK YORUM
Alınacak iki karara da saygılıyız demiştim. Bu saygıyı sürdürüyoruz. Gittiğimiz tüm ilçelerde ilçe başkanlarını kendi ilçe başkanlarımız gibi ziyaret ettik. İYİ Parti seçmeni Atatürk’ü, bayrağını seven çok iyi insanlar aynı bizim gibi insanlar. Eski dosttan düşman olmaz. İyi Parti, iyi insanların partisidir. Geçmişte birçok başarı elde ettiğimiz, gelecekte de çok şeyi birlikte başaracağız bir partidir. Bundan sonra toplumsal ittifak anlayışımızı yayacağız.
Bundan sonra İstanbul’u Katar’a pazarlamasınlar, Ankara’yı parsel parsel satmasınlar diye bütün milletimizle işbirliği yapacağız.”
Ekrem İmamoğlu, kağıt parçasına çevrilen gazeteye yönelik konuştu.
Karamollaoğlu'ndan TRT ve Akepe'ye tepki: "Onu, benim emmioğlu çıkarmıştır“
Yaşar Okuyan'dan sert açıklama: Hepiniz hazır olun yargılanmaya! Tehdit ediyorum var mı
Balıkesir'e giden tayyip'in konvoyunu izleyen vatandaş şaşırdı: 'Vay anam vay, ucu bucağı yok'
Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi adayını çekecek misiniz sorusuna cevap verdi
Almanya Almanya olalı, tayyip'in konvoyu gibi konvoy görmedi
Genel başkanlık seçimine saatler kala Kılıçdaroğlu'nun linç girişimine uğradığı görüntüleri paylaşarak ajitasyona başladılar.
Bunu da Gördük. Vatandaşlara dağıtılmak için gelen patates kamyonları törenle karşılanıp konuşmalar yapıldı
Adı bir çok skandalla anılan Mhp'li şahsın 31 Mart seçimleri öncesi bir tv.de yaptığı konuşma
'Servis doldu' deyip hâkimi otobüse almayınca; polis tarafından durdurulup 1 gün gözaltında kaldı
Akepe'li belediye başkanından Trabzonlu vatandaşa 'Sizi Biz Müslüman Yaptık'
İlginç Gelişmeler, Millet İttifakı Toplantı Saati Ertelendi. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Detayı
Akp'li şahsa göre: Cep telefonu olan ve yemeğin içine sucuk katabilen 'zengin'
Akepe'nin içişleri bakanı Chp'lileri cenaze protokolüne almayın demişti