Özgür Özel, İşbirliğini Reddeden O parti Hakkında Konuştu

1126 izlenme 08 Aralık 2023
Reklamlar

‘CEBİNİZDEN PARANIZI ALANLARA MART AYINDA OY VERMEYİN’

TÜİK’e göre yüzde 62 enflasyon açıkladı. Doğalgaz fiyatını sıfıra indirerek TÜİK, enflasyon oranını düşürmüştür. TÜİK’in ortaya attığı 62 bir yalan olarak ortada kalsa tamam. Ancak bu rakam üzerinden yarın asgari ücret ve zam oranları hesaplanacak. Dana etinde artış yüzde 137, yiyecek içecekte bu oran yüzde 108. TÜİK’e göre yüzde 62. Gerçek enflasyon bunun üzerindeyse bunlara inanmayın. Cebinizden paranızı alanlara mart ayında oy vermeyin.

Gelelim ittifaklar meselesine. CHP lideri olarak tüm muhalefetin bir araya gelmesini ve işbirliğini savundum. İttifak kelimesini kullanmadım o kelime yıprandı. Bunun için siyasi muhataplarımıza çağrılar yapıyoruz. 30 Kasım’da Sayın Akşener’i ziyaret ettik. 81 ilde aday çıkarma konusunda GİK kararının gözden geçirilip geçirilmeyeceğini önerdim. Ne teklif ediyorsunuz diye sorulduğunda, bir masa kuralım ve birbirimize kazandıralım, dedik. Çok kıymetli ev sahipliği yaptılar. Kendileri GİK’e götüreceklerini söylediler.

İYİ PARTİ KARARINA İLK YORUM

Alınacak iki karara da saygılıyız demiştim. Bu saygıyı sürdürüyoruz. Gittiğimiz tüm ilçelerde ilçe başkanlarını kendi ilçe başkanlarımız gibi ziyaret ettik. İYİ Parti seçmeni Atatürk’ü, bayrağını seven çok iyi insanlar aynı bizim gibi insanlar. Eski dosttan düşman olmaz. İyi Parti, iyi insanların partisidir. Geçmişte birçok başarı elde ettiğimiz, gelecekte de çok şeyi birlikte başaracağız bir partidir. Bundan sonra toplumsal ittifak anlayışımızı yayacağız.

Bundan sonra İstanbul’u Katar’a pazarlamasınlar, Ankara’yı parsel parsel satmasınlar diye bütün milletimizle işbirliği yapacağız.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir sosyal medya kullanıcısı en son akp'ye yanaşan her devrin adamının tüm kirli çamaşırlarını ortaya dökmüş. Kurban Bayramı Hangi Güne denk geliyor? (2022) Yandaş, Hırsızlık Yaparken Güvenlik Kamerasına Yakalandı Karadeniz'deki doğalgazı 8 yıl Önce Yine Bulmuşlar.