Prof. Naci Görür, deprem gecesi enkaz altında kalan bir vatandaşın kendisini görüntülü aradığı anları anlatırken gözyaşlarını tutamadı

973 izlenme 07 Aralık 2023
Reklamlar
Prof. Naci Görür,  katıldığı bir programda, 6 Şubat deprem felaketinde enkaz altında kalan bir vatandaşın kendisini görüntülü aradığı anları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

"Depremin olduğu gün saat 6'ya doğru benim telefonum çaldı. Ben telefonumu genelde açık bırakırım. Çünkü uygunsuz saatte çaldıysa ya çocuklar ya da deprem olmuştur. Gazeteciler beni aramaz o saatte. 
Ben kalktım o saatte baktım beni Whatsapp'tan biri görüntülü arıyor. Bir hanım gördüm.  Önce tam anlamadım. Loş bir ışıkta saç baş karışık. 
Tam görünmüyor da bir baktım yanında da bir kız çocuğu var, kızı... 'Hocam bizi kurtar' diyor. Yani düşünün o sabah ben mübalağasız 4 5 saat ağladım."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Millet ittifakına saldırdı ''Kurtuluş Savaşı’nda soğan edebiyatı yapan, patates tantanası çıkaran yoktu.'' TİP'in O akp'linin Sözlerine Yönelik Hazırladığı Video Büyük İlgi Gördü. Maltepe'de sayım rezaletleri bitmek bilmiyor: Sayılmış sandıklara iptal Özeleştiri Yaptı: 'Kendi adıma bir helalleşme ihtiyacı hissediyorum. Keşke, 2017 referandumunda konuşmama kararımı bozsaydım'