Sabah programında canlı yayında c..set buldular

1474 izlenme 31 Mayıs 2024
Reklamlar
Muğla'da 50 gün önce kaybolan Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Programın ardından Müge Anlı'nın baş başa görüştüğü Karabulut, cinayeti itiraf edip cesedin yerini söyledi. Karabulut'un tarif ettiği bölgeye giden muhabir ise taşların arasında cesedi görünce büyük panik yaşadı. 

22 Mart tarihinde ortadan kaybolan 52 yaşındaki Şaban Ataş'tan bir daha haber alınamadı. Kaybolma vakası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınırken, programa Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, çocukları ve akrabaları katıldı. İddialara göre programın ardından Müge Anlı'nın baş başa görüştüğü Emine Karabulut cinayeti itiraf ederek, cesedin yerini söyledi.  

 Bunun üzerine ekiplerle birlikte Müge Anlı'nın muhabiri de tarif edilen bölgeye gitti. Kısa bir çevre taramasının ardından Şaban Ataş'ın cansız bedenini bulan muhabir, büyük panik yaşadı. Yapılan incelemede üzeri taşlarla örtülmüş cesedin Şaban Ataş'a ait olduğu teyit edildi.

Kocam Şaban'ı en yakın arkadaşı olan sevgilim öldürdü" diyen Emine Karabulut, "Olay günü kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu" ifadelerini kullandı.  müge anlı 0  Karabulut'un ifadesinden yola çıkan polis, Sarıyer mevkisine gittiğinde üzeri taşlarla kapatılmış halde bir erkek cesedine ulaştı. Canlı yayında bulunan ceset herkesi şoke etti. Programdaki o anlar ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son zamanlarda her dediği çıkan isimden son iddia ''Kudüs konsolosluğu, her gün Filistinlilere vatandaşlık dağıtıyormuş.'' İstanbul Marmaray'da vatandaşlardan Onlara tepki Çıkar Telefonunu Göster Diyen Kadına Şimdiye Kadar Görülmemiş Büyük Tepki. (Argo içerir) Türkiye'den Tunus'a 200 milyon dolar kredi