Cumartesi Annelerinin 1000. Haftasında Şarkıcı Teoman'ın Destek Amaçlı seslendirdiği eser büyük ilgi gördü

167 izlenme 26 Mayıs 2024
Reklamlar

Gözaltında kaybedilen yakınlarının akıbetini soran ve faillerin yargılanması talebiyle İstanbul-Beyoğlu’nda 1995’ten bu yana eylem yapan Cumartesi Anneleri, 25 Mayıs’ta tam bin haftayı tamamlamış oldu.

Sanatçı Teoman da Cumartesi Anneleri’nin bininci haftası vesilesiyle söz ve müziği Bandista’ya ait olan “Benim Annem Cumartesi” isimli şarkıyı yeniden yorumladı.

Teoman, konuyla ilgili İlke TV’ye konuştu, “Bilirsiniz, siyasete uzak biriyim, sevmediğim bir alandır. Ben kendimi, siyasetler üzeri olarak tanımlarım, vicdanın yanındayımdır, siyasi partilerin değil. Bu şarkıyı seslendirme önerisi bana Cumartesi Anneleri tarafından geldi. Gelebilecek negatif tepkileri sezdim, ama bu teklifi reddetmeyi bir an bile düşünmedim” dedi.

Reddetmesi halinde hayatı boyunca vicdan azabı çekeceğini söyleyen Teoman, “Kimseyi düşman olarak görmedim, görmeyeceğim. Tüm Türkiye’ye toplumsal barışı ve vicdanı, alınması gereken yol olarak göstermeye çalışıyorum” diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mustafa Sarıgül'e test ettirdiler, Erzincan peyniri diye iddia ettiği Konya'ya ait çıktı Sabaha karşı Türkiye'ye iniş yapan takımlar büyük coşkuyla karşılandı: Galatasaray'ın havaalanından giriş yaptığı anlar Benzinciye her gittiklerinde yüksek fiyatla karşılaşan vatandaşlar sinirden burnundan solumaya başladı Yılmaz Özdil: ''Arınç’a suik.st yalanıyla kozmik odaya girdiler, 125 milyon World dosyası ebadında devlet sırrı çalındı''