Tehlike çanları devam ediyor. Sığınmacılar mahalle bastı

2884 izlenme 08 Haziran 2019
Reklamlar
İstanbul Yakuplu Mahallesi’nde Roman vatandaşlar ile Suriyeliler arasında büyük olaylar yaşandı.

Gazete Damga’nın haberine göre, kız kaçırmak isteyen Suriyeli bir grup ellerinde bıçak ve satırlarla mahalleye girdi. Romanların yaşadığı mahalleye giren Suriyeliler, çevredeki dükkanlara ve yol kenarına park etmiş arabalara saldırdı.Mahalle halkı sert müdahalede bulunurken, çıkan olayda 5 kişinin yaralandığı belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Mahalle halkı ise bu tür olayların sıklıkla yaşandığını belirterek yetkililerin konu ile ilgili önlem almasını istedi.

Beylikdüzü’nde yaşanan olaylar ile ilgili sosyal medyada ise farklı iddialar gündeme geldi. Yakuplu’da Roman vatandaşlar ile Suriyeliler arasında çıkan olayların, Suriyelilerin 5 yaşında bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile çıktığı iddia edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazeteci Murat Ağırel, Peker'in başına ödül konduğunu açıkladı Akp'nin adayı daha ilk günden özel olarak ayarlandığı belli olan elemanlarıyla algı tiyatroları ve yalanlara başladı. Bu kadarda olmaz. 9 Yaşındaki çocukların ifadesini alıp imza attırdılar: “Din yerine başka bir ders yapılıyor mu?” Şehit cenazelerine Chp'li başkanlar alınmasın diyen akepe'li bakanın şok sözlerinin yer aldığı video ortaya çıktı