Sokak Röportajına Konuşan Genç: 'Elimden gelen her şeyi yaptım, bundan sonra patlamış mısırımı alıp ülkenin halini izleyeceğim'

1898 izlenme 03 Haziran 2023
Reklamlar

Sokak Röportajına Konuşan Genç: 'Elimden gelen her şeyi yaptım, bundan sonra patlamış mısırımı alıp ülkenin halini izleyeceğim'

Kanal Dünya isimli Youtube kanalına konuşan bir genç "Bu yıl oy verdim ve büyük bir umutla oy verdim, fakat gönlümü rahatlattım, 12 saat sandığımın başında da durdum. Benim içim rahat. Sonuç değişmedi. Ekonomi çok kötü, istedikleri şeyi yapamayan, gezemeyenler için oy kullandım. Ben bunları yapabiliyorum, yapamayanlar için kullandım. Değişmedi, daha kötüye gidiyor. Ben sadece elime patlamış mısırımı alıp ülkenin halini izleyeceğim."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Taksim'de Patlama Meydana Geldi. Olaya ait 3 farklı görüntü ve bir vatandaşın iddiaları Adam kazandı partisi genel başkanı: 'Seçmen yaşını 15'e düşürsek birinci turda kazanırım." Almanya'da yaşayan bir gurbetçi, 1 yıl önce yaptığı alışverişi tekrarlayıp 1 yıl arayla ne kadar artış olduğunu tespit etmiş. Adeta nakavt etti: ''Bir milletvekili kızını, eğer Meclis'te işe sokuyorsa, işsiz gençleri kendi liyakatleriyle iş bulacaklarına nasıl ikna edebiliriz?