Bir vatandaş, tayyip'in işaret ettiği marketten aldığı unu gösteriyor.

2101 izlenme 18 Ağustos 2022
Reklamlar
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait marketten iki paket un alan bir vatandaş, unun koktuğunu ve topak topak olduğunu söyleyerek, “Kooperatif malıymış. Bu un. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.  

 "Bakın, una bakın; bu adamı zehirler" Marketten aldığı unu gösteren vatandaş, “Bakın, una bakın. Bu, adamı zehirler ya. Allah’tan korkar bunu adam sattırmaya. Denetim yok mu? Ben, tek adam rejimine işte bundan karşıyım. Denetimi olsa, kooperatif işi, denetlenirdi ve bunu bize kimse yediremezdi. Evvelde Tariş denilince ‘belli bir marka, kooperatif malı’ diye evimize alır, rahatlıkla kullanırdık” diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye'nin getirildiği noktayı mükemmel bir şekilde özetlemiş. Yeni Türkiye'de sıradan bir gün: ''Akp'li başkan akrabasını okula hademe olarak aldı, hademe 18 çocuğu'' Suriyeliler tarım işçilerini taşıyan servisi benzin döküp yaktı C. Seymen, Kılıçdaroğlu'nun, Ö. Özel hakkında yeni isteğini anlattı.