Bir vatandaş, tayyip'in işaret ettiği marketten aldığı unu gösteriyor.

2056 izlenme 18 Ağustos 2022
Reklamlar
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait marketten iki paket un alan bir vatandaş, unun koktuğunu ve topak topak olduğunu söyleyerek, “Kooperatif malıymış. Bu un. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.  

 "Bakın, una bakın; bu adamı zehirler" Marketten aldığı unu gösteren vatandaş, “Bakın, una bakın. Bu, adamı zehirler ya. Allah’tan korkar bunu adam sattırmaya. Denetim yok mu? Ben, tek adam rejimine işte bundan karşıyım. Denetimi olsa, kooperatif işi, denetlenirdi ve bunu bize kimse yediremezdi. Evvelde Tariş denilince ‘belli bir marka, kooperatif malı’ diye evimize alır, rahatlıkla kullanırdık” diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ı övmek istedi alay konusu oldu Sinan Çetin'in her yerden sildirdiği video. Son seçim anketinde büyük sürpriz! İçişleri Eski Bakanı Sadettin Tantan'dan Tepki: 'Türk milletini bölmeyi amaç edinmiş bir yapıyı aklamayı nasıl hazmediyorsunuz?'