Vatandaşlar Aylarca Randevu Alamazken, Yurt Dışından Hasta getirerek Şov Yapıyorlar.

208 izlenme 02 Haziran 2022
Reklamlar
Vatandaşlar Aylarca Randevu Alamazken, Yurt Dışından Hasta getirerek Şov Yapıyorlar.

Akp'nin sağlık bakanı şunları yazdı: Almanya'da, beyin ölümü gerçekleştiği söylenerek hastaneden evine gönderilen, fakat göz işaretleriyle iletişim kurabilen vatandaşımız Osman Bey, az önce uçakla Ankara’ya getirildi. 59 yaşındaki hastaya, Cumhurbaşkanımızın olaydan haberdar olmasıyla “evi”, yani ülkesi sahip çıktı.

Akp'li sağlık bakanının bu yazısına bir doktor şöyle yorum yapmış.
Sağlık Bakanının hekim olduğu söyleniyordu, sanırım değil. Beyin ölümü tanısı tıbbi ölümdür ve eve gönderilmez. Ya organ nakli için donör olur ya da doğrudan morga gönderilir. Cumhurbaşkanı öveceğim diye tıptan kopan bir sağlık bakanı çok ilginç.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı: İnanç vergisi getirilsin, “Ben inançlı değilim” diyenler camileri kullanmayanlar bu vergiyi ödemesin Özgür Özel'in Mhp'lileri çıldırtan sözleri Sokak röportajına konuşan bir vatandaş, milyonlarca kişiye tercüman oldu. Ekrem İmamoğlu'na yönelik İlk Provokasyon tutmayınca 2. kez denediler.