Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden M. Yakut, 15 Temmuz İddialarında bulunmuştu. 'Bana tiyatro olduğunu S. Yazıcı söyledi'

11875 izlenme 28 Ekim 2025
Reklamlar
Videoları ve Hesapları Engellenip, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden,  15 Temmuz İddiaları. 'Bana tiyatro olduğunu S. Yazıcı söyledi'
Burada ismi geçen Serkn Yazıcı, tayyip'in 15 Temmuz'da kaldığı otelin sahibi. 
Diyarbakırlı iş adamının anlatımına göre o şahıs ilkokul arkadaşıymış. Ayrıyeten adı geçen S. Yazıcı isimli şahıs 15 Temmuz'dan sonra Marmaris'ten akp adayı olarak gösterilmiş seçilememişti.
Ayrıca yine 15 Temmuz'la ilgili şok bir iddiada daha bulunup Hulusi Akar'a çok yakın bir ismin kilit isim diye aranan bir çok kişiden daha etkin rolde olduğunu belirtti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Anne Konuştu: 'Bugün Olsa Bugün Yine Tarikata Giderim' Bir vatandaş, halkın duygularına tercüman olup ağzına geleni söylemiş (argo içerir) Levent Gültekin, akp'nin ne zaman başı sıkışsa terör örgütünün ortaya çıktığını ifade etti. Fatih Altaylı, 'benim anama başkasının eli değmemiştir' diyen eski futbolcuya cevap verdi: Ey Fethullah'ın çocuğu!