Y. Özdil, düne kadar 'guguk kuşu'' dediği kişiyi aklamaya çalışırken, kayyum olarak atanan kişinin CHP'den uzaklaştırılmasını eleştirdi.

2008 izlenme 03 Eylül 2025
Reklamlar

Y. Özdil, düne kadar 'guguk kuşu'' dediği kişiyi aklamaya çalışırken, kayyum olarak atanan kişinin CHP'den uzaklaştırılmasını eleştirdi.
-Miting yapacağınıza Kılıçdaroğlu cenahıyla barışın
-Dakika 1 gol 1, Gürsel Tekin'i partiden attı. İktidara geldiğinde sevmediğin adamı ülkeden mi atacaksın?
-Hem CHP kurultayı hem de İstanbul il kongresini şikayet eden CHP'liler diyerek, organize kumpasları normalleştirmeye çalıştı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

İzleyenlerde Bu kafaya nasıl ulaşıyorlar diye sordurtan sözler. Skandal Ötesi. Jandarma mezuniyet töreninde tayyip'in posterini açtılar Ekonomist M. Eğilmez, ''Bu maaşla asgari ücretli sadece gıdaya harcasa 1.500 TL parası kalıyor.'' Ümit Kocasakal: Ülkenin kaynaklarını bir avuç insana aktarırsanız bu krizler asla çözülmez