Yazıları okuduğu Prompter cihazı yine arızalandı

16155 izlenme 13 Nisan 2024
Reklamlar
Tayyip, akp Bursa İl Başkanlığı'nın bayramlaşma törenine video konferans yöntemiyle ile katılarak yerel seçim yenilgisi sonrası partililere 'yeise kapılmayın' diye seslendi.  

Konuşmasının sonuna doğru "Milletimizin sandıkta verdiği mesajları tüm boyutlarıyla okuyor, en ince detayına kadar analiz ediyoruz" diyen tayyip'in metni okuduğu prompter takılınca konuşması da kısa süre aksadı.

Prompterın düzelmesinin ardından  kaldığı yerden devam etti.  Daha sonra "Sizlerden de asla yeise kapılmamanızı, tefrikaya düşmemenizi, aramıza nifak sokmaya çalışan fitne odaklarına karşı uyanık olmanızı bekliyorum. Rabbim, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin" diyerek konuşmasını tamamladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel ''Darbe yapar diye korktular! Orduyu kışladan çıkarmadılar." r Ekrem İmamoğlu: "Bütün duraklara, üst geçitlere yazacağız'' İzmir'de Gerginlik ve Yine Başrolde Onlar: 'Bize satırla saldırırlarken polis seyretti' Uşaklı çoban ile Muharrem İnce arasında geçen duygusal diyalog sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor ..