Yine 80 yıl öncesine dönüp ikinci dünya savaşı sırasında kart ile dağıtılan ekmeği diline dolayıp CHP'ye saldırdı. Sosyal medyadan tepki yağdı.

1102 izlenme 20 Şubat 2023
Reklamlar
Yine 80 yıl öncesine dönüp ikinci dünya savaşı sırasında kart ile dağıtılan ekmeği diline dolayıp CHP'ye saldırdı. Sosyal medyadan tepki yağdı.

SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI

Konu ettiği karne 2. Dünya savaşının hemen sonrası tüm avrupa'nın kırıldığı döneme aittir. İnönü hatta şöyle demiştir savaşta belki siz karne ile ekmek aldınız ama ben sizi babasız bırakmadım demiştir. 
*
Ekmeği  karne ile  almışız  ama. bir tane  Mehmetciğin  burnu kanamamış  .  Değmez  mi?? 
*
1946... dünyada 70 milyon insanın öldüğü 2nci dünya savaşının ertesi. Hollanda gibi ülkelerde insanların açlıktan öldüğü yıllar. Dünya savaşında hiç bir vatandaşımızın ölmemesi şahsını hiç ilgilendirmiyor tabii.
*
1946 2.dünya savaşı henüz bitmiş, dünya yanmış yıkılmış, burnumuzun ucunda 50 milyondan fazla insan ölmüş ama ülkemize bir tane bomba düşmemiş, bir tek canımızı şehit vermemişiz, ne olmuş ekmek karneyleymiş, hay allahım, şimdi mi simit 7 lira 
*
1940'larda 2. Dünya Savaşı nedeniyle nüfus 17 milyon iken 1.5 milyon asker silah altına alınmıştı. Yani nüfusun % 8,5'i erkek nüfusun %17si askerdi ve iaşesi devlet tarafından sağlanıyordu. Şuanda 85 milyon nüfusun % 8,5'u yani 7,5 milyon erkek silah altına alınsa ne olur acaba?
*
Bak sen neler olmuş !!! 1940-1946 2 dünya savaşı dönemi tüm dünya açlıktan ve milyonlarca ölümden kırılıyor CHP,  5 milyon Türkü ölümden kurtarmış ama kotalı ekmek yedirmiş bak şuna.. akp denen parti olsa 10 milyon ölü, 30 milyon da açlıktan ölürdü.  
*
2023 de ekmek 5 tl yi geçti!
*
Beyefendiye iletir misiniz? Biz de torunlarımiza 2020 de AKP iktidarındaki dönemde olan askıda ekmek uygulamasının belgelerini miras bırakacağız 😏 kendisini bahsettiği dönemin üzerinden 74 yıl geçmiş üstelik 
*
Ne anlatıyorsunuz siz, 2020 yılında uyduruk bir maske dağıtmayı beceremediniz. Yok ptt gönderecek, yok eczane. En son okul müdür, müdür yardımcılarına kapı kapı dağıttırdınız. Ama show için de Ağrı Bld Başkanınız Holloywood artistlerine maske kargoladı. Ne anlatıyorsunuz siz? 
*
Yıl 2023 ekmek indirim kuponu; halk ekmek kuyruklari, ucuz benzin kuyrukları, marketlerde indirimli seker, bulgur, pirinç kuyrukları
*
  Yahu kime neyi anlatıyorsun onun kitlesi alacağı mesajı aldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Büyük provokasyon. Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı Binlerce Araç Yollarda Kaldı. Vatandaşlar Çareyi Yolda Çadır Kurmakta Buldu. Son günlerde yaşananlar hakkında Halk tv sahibinden olay açıklamalar Bir vatandaştan Muharrem İnce'ye çok çarpıcı sorular