Akp'nin içişleri Bakanı Milleti Kışkırtarak Kendini Yuhalattı Sonra da Gözaltına Aldırdı.

2085 izlenme 25 Mayıs 2023
Reklamlar
Bu da Ekrem İmamoğlu'na hakaret ettirilen provokatör⬆

akp'nin İçişleri Bakanı, İstanbul’un Sultangazi ilçesine bağlı Gazi Mahallesi ziyareti sırasında yurttaşlar tarafından protesto edildi.   

Edinilen bilgiye göre Soylu, mahalleden geçişi sırasında yurttaşlara otobüsünün mikrofonundan, "Nasıl CHP bu, pkk ile kol kola girmiş. Hayırlı günler" sözlerini sarf etti.  

Başka karşıt partili seçmenlerle her karşılaştığı yerde gerilime sebep olan akp'li şahıs bu kez de İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bulunan Gazi Mahallesi ziyareti sırasında ortalığın karışmasına neden oldu.  Soylu, mahalleden geçişi sırasında demokratik haklarını kullanarak kendisini protesto eden CHP'lilere ve yurttaşlara otobüsünün mikrofonundan 'Oh ohhh' gibi tuhaf sesler çıkardı.

"Yuh" seslerinin yükselmesi üzerine polisler Soylu'ya tepki gösteren yurttaşları gözaltına almaya başladı ve protesto eden 7 kişi gözaltına alındı.

Polis Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde yaşanan taşlı sopalı saldırıda seyretmişti


Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'nu Tehdit etti,12 Gün geçmesine ve kişinin kimliği belli olmasına rağmen emniyet bir işlem yapmadı Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na adrese teslim sözler. Bir tv kanalına konuşurken kendini kameraya alan polise tepki gösterdi, O Anlar Canlı Yayına Yansıdı. i. Aksoy: Suriyelilerin Türkiye'de Kalması için seferberlik ilan ettiler. Muhalefet hala anlamadı