All News
08 Haziran 2021 ( 2590 izlenme )
Reklamlar

Fatih Altaylı'nın O Şahıs hakkındaki Yorumu: 'İthamlar Çok Çok Kötü'


Fatih Altaylı'nın O Şahıs hakkındaki yorumu: İthamlar çok çok kötü


Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Sedat Peker'in Paramount otelde kaldığını söylediği Habertürk sunucusu Veyis Ateş hakkında, "İthamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler. Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde 'yalanlaması'. Hodri meydan demesi. Hatta meseleyi yargıya taşıması. Onun yerinde olsam öyle yapardım" dedi.


Suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 9. videosunda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu ve öncesinde ise aralarında hakim, savcı ve bazı basın mensuplarının bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını iddia etti. Bu isimler arasında Veyis Ateş'in de olduğunu söyledi.

Fatih Altaylı, yazısında Veysi Ateş'e yönelik iddialara değindi.

"Peker’in ithamları arasında, Habertürk ekranlarından tanıdığınız Veyis Ateş’e yönelik olanlar da var" diyen Altaylı, "Ateş’in AK Parti’ye yakın bir gazeteci olduğu sır değil. Bunda bir suç da yok. Ancak sonrasındaki ithamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler" ifadelerini kullandı.

Altaylı, şöyle devam etti: "Doğru mudur, değil midir bilemem! Doğru olmamasını umarım ve tercih ederim ama kimsenin ne kefiliyim ne velisi."

Ateş'in konuyu yargıya taşıması gerektiğini belirten Altaylı, şunları söyledi:

"Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde 'yalanlaması'. Hodri meydan demesi. Hatta meseleyi yargıya taşıması. Onun yerinde olsam öyle yapardım."

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

Sedat Peker, dokuzuncu videosunda şunları söylemişti:

Paramount Otel var. Sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de ABD’de de aranıyor. Bu adamın otelinde kimler var. Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esad Toplu, o kadar rahatlar ki sıfır X5 ile işe gidiyor. Tayyip abi niye alamıyor bunu. Onu da anlatacağım.
Veysi Ateş, tatil ekibinde. 

Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak, bunlar tatil ekibi. Bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina vardı ya, el konulan, şimdi de otele el koyuyorlar. Sezgin Baran Korkmaz, en son Mübariz de demişti, sendeki belgeler benim şirketim ama bende yok demişti, bende var kardeşim. 
Sakın onlarla anlaşayım deme, patlatırım rezil olursun. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hakimler savcılar. Siz aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aydın Tümen, Fransa'dan randevu alabilmek için uçak siparişi verildiğini açıkladı Suudi Arabistan, Kaşıkçı'nın istanbul konsolosluğunda öldürüldüğünü kabul etti Tunceli'nin belediye başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu oldu Gülse Birsel Siyasilere Seslendi