Ali Koç, Provokatörü Rezil Kepaze Etti: 'İnşallah Allah senin gibileri de basından temizler'

51882 izlenme 11 Ocak 2024
Reklamlar
Ali Koç, “Rasim Ozan Kütahyalı ne zaman spor yorumcusu oldu? Tam 3 Temmuz sonrası oldu. Mehmet Baransu ile ne hikmetse aynı dönem.” ifadelerini kullandı. 

Bir süre sonra yukarıda adı geçen şahıs, Aziz Yıldırım'ı o dönemde örgüte karşı çıkmadığını dile getirince stüdyo karıştı. "Bir daha Aziz Yıldırım'ın adını ağzına almayacaksın" diyen Ali Koç'a bağırarak, "Bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan'ın kellesini almak istediler biz çökerttik bu örgütü" ifadeleriyle karşılık verdi. 


Provokatör şahsın "Aziz Yıldırım ile barışmanıza vesile olursam, çok mutlu olurum" sözüne cevap veren Ali Koç: "Rasim Bey, kendinizi çok ciddiye alıyorsunuz."

ALİ KOÇ'TAN PROVOKATÖRE: TERBİYESİZLİK YAPIYORSUN, KENDİNE GEL

Ali Koç: "Rasim Bey sanki bu işte seçilmiş sözcülerden biriydi. Bizim dava öncesi bir kitap çıkarıldı, Rasim Bey sözcüsü gibiydi. Aceleyle yazılmış kitap yazıldı, davayla ilgili. 'Herkes susacak ve emniyetçiler konuşacak' diyorsunuz ekranda. Bu sisteme, bu örgüte sempatiyle bakan birinin sözleri gibi konuşmalarınız var. Dosyada gizlilik vardı ama her gün tapeler servis ediliyor. En çok tape Mehmet Baransu ve Rasim Bey'e servis ediliyordu."

Provokatör şahıs: "Mehmet Baransu ve sizi mahveden savcılar içerideyse, bizim sayemizde. FETÖ'yü bitiren en önemli 15-20 kişiden biriyim. Bazı arkadaşların yazılarını da ben yazarım. 3 Temmuz'da yaptıklarım ama sonrasında işin doğrulanması için de birçok şey yaptım."

Ali Koç: "Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Aziz Yıldırım devletin yanında değildi ne demek? O zaman terör örgütünün en büyük üyesi sensin. Program bitene kadar Aziz Yıldırım'ın ismini ağzına alma. Bir kendine gel."

Provokatör şahıs: "Nezaketli davranıyorum ama abartıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kellesi alınmak istiyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı." sözlerine Ali Koç: "Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alırken besmele çekeceksin. Sen Zekeriya Öz'ün heykelini dikmeye çalışan adamsın.
 Önce FETÖ'yü yücelteceksin, sonra çökerteceksin! Futbolda temizlik lazım. İnşallah Allah senin gibileri de basından temizler."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk'e hakaret eden Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etti Bir vatandaşın ironi üstüne ironi yaptığı konuşma sosyal medyada geniş yankı buldu. Kılıçdaroğlu'nun kaybedişi yandaşların kimyasını bozdu: ''CHP'nin yeni yönetimi milleti sokağa dökme siyaseti planlıyor olabilir.'' Kürtajcı ekonomist piyasalardaki dalgalanmaları yorumladı