All News
04 Ocak 2022 ( 1286 izlenme )
Reklamlar

Baygın köpeği yolun ortasına atan adama cezaevinden çıkınca otomobil çarptı

Giresun’da bir süre önce baygın haldeki köpeği araçların önüne atan ve sonrasında tutuklanan Beytullah U.'ya cezaevinden çıktığı gün araba çarptı.


Giresun’da 22 Ocak’ta Karadeniz Sahil Yolu kenarında baygın halde bulunan köpeği yolun ortasına doğru atan ve köpeğin ölmesine neden olan Beytullah U. hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Beytullah U. köpeğin sahibinin şikayeti üzerine olaydan bir gün sonra Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yakalandı.

Köpeğin sahibi Ahmet Sarıaydın’ın şikayeti üzerine zanlı ‘mala zarar verme ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na muhalefetten’ çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İŞTE KÖPEĞİ VİCDANSIZCA CADDEYE ATTIĞI O ANLAR


1,24 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

1 ay 10 gün hapis yattıktan sonra hafta sonu tutuklu bulunduğu Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi’nden tahliye olan Beytullah U.'ya cezaevinden çıktığı gün araba çarptı.

Kaza sonrası 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan şahsın 1,24 promil alkollü olduğu ve çarpmanın etkisiyle ayağında ezikler oluştuğu öğrenildi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'nin O gece nerede olduğu ortaya çıktı Akepe Güdümündeki Rtük'ten skandal ceza Sahte doktorun erkek arkadaşı her şeyi anlattı Çoban Aysun Kayacı'ya seslendi: Özür diliyorum