All News
17 Mayıs 2020 ( 435 izlenme )
Reklamlar

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütünden İftirayla Tutuklanan Partili Hakkında Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri Genel Başkanı Emre Yılmaz, kendisi saldırıya uğradığı halde iftirayla tutuklatılan Eren Yıldırım hakkında twitter'den açıklama yaptı. İşte O açıklama:


AKP Genel Başkanının ve kadrosunun, 62 gündür sokakta bilfiil çalışan arkadaşımızı tüm kitle yayın organları ile terörize etmesine göz yummayacağız. Gün geçtikçe sıkışan, sıkıştıkça saldıran ve memleketi geri dönüşleri mümkün olmayan yollara iten bu rejime boyun eğmiyoruz.

Herkes bilmelidir ki Eren’in 14.05.2020 günü ailesi ile ikamet ettiği mahallede yürüdüğü esnada “bu yardımlar nereye yapılacak” diye sorduğu cevaba aldığı yanıtın silah ve zorbalıkla olduğu gerçeği örtbas edilmiştir.

Herkes bilmelidir ki, Kaymakamlık makamının gücü kullanılarak 17 yaşındaki kardeşine silah dayatıldığı gerçeği yine aynı eller tarafından örtbas edilmiştir.

Ve yine herkes bilmelidir ki, sokaktaki yurttaşa silah çekme gücünü kendinde bulan Kaymakamlık makamının aileyi gözaltına aldırdığı ancak saldırıya ait hiçbir beyan ve kanıtta bulunmaması üzerine ailenin serbest bırakıldığı gerçeği ise bahse dahi konu olmamıştır.


Dün gece Eren’i ve ailesini masum kılan detaylar,AKP otoriterilerince “tutuklama gerekçesine” evrilerek yargıya teslim edilmiştir. AKP Genel Başkanı’nın 23 yaşındaki Eren’i terörize eden ve tüm medyasından dağıttığı açıklama ise arkadaşımızı kanıtsız ve gerekçesiz TUTUKLATMIŞTIR.

Kardeşine silah çekilen ve alenen tehdit edilen Eren, 62 gündür sokakta Yüreğir halkına ilaç, erzak, temizlik maddesi götürmesinin ve yine Yüreğir halkı için bir şey yapmak istemesinin bedelini ödemektedir.

Vefa Sosyal Destek Grupları ile çalışma yapan Eren’in, aynı yapıya saldırdığını söylemek ve dahası hiçbir kanıt sunmadan salt CHP nefret ögeleriyle bunu bezemek Saray rejiminin salgına karşı kazandığı tek bağışıklıktır.

AKP yargısı, Perşembe gecesi merminin ucundaki Eren’i değil de kavanoz kavanoz mermiyi CHP’lilerin üstüne salanları korumaya devam etmektedir.

Adana yargı mensupları, damat ve Yüreğir Belediye Başkanı arasındaki ilişkiye dayanmış zeminini korumaya devam etmektedir.
Saray rejimi, virüs ve tehdit demeden memleketi için mücadele eden yurttaşını otoritesi karşısında biat ettirme çabasına devam etmektedir.

AKP Genel Başkanı bilmelidir ki salgın fırsatçılığıyla önümüze sunduğu bu yeni versiyon totaliter rejim, bize hakikatimizi yitirtmeyecek.
Eren'i size teslim etmeyeceğiz. #ErenYıldırımaÖzgürlük

Bu son tweet ise şu an teslim olan kardeşim Eren'e.

100 yıldır bu topraklarda her mücadeleden halkıyla galip çıkan bizler, memleketin için verdiğin mücadelenin karalanmasına izin vermeyeceğiz.

Seninleyiz.
Gerçekler seni özgür bırakana kadar buradayız.
#ErenYıldırımaÖzgürlük

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SEDAT PEKER'DEN YİNE ŞOK İDDİALAR Sigara fiyatlarına büyük zam Yılmaz Özdil - Onlar Burada g.tünü gezdirecek.. Fatih Altaylı Yazdı, Kemal Kılıçdaroğlu Sert Cevap Verdi