Dere yatağına yapılmış 2 mahalleyi su basmasını, sanki bütün İstanbul'u Sular seller götürmüş gibi veren Fox'a büyük tepki var.

1611 izlenme 11 Temmuz 2022
Reklamlar
Dere yatağına yapılmış 2 mahalledeki bodrum katları su basmasını, sanki bütün İstanbul'u sular seller götürmüş gibi haberleştiren Fox habere tepki yağıyor.

İstanbul'a yapılan 10 milyarlık yatırımla dalga geçen, 2 mahalledeki sorunu İstanbul su altında kalmış gibi anlatan sunucu büyük tepki çekti.
Bu haberi verirken Yatırımları görmezlikten geldiler. Göstermedikleri gerçekleri 1:10 saniyeden itibaren izleyebilirsiniz.

GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI:

-Hayret içinde izliyorum eleştiri yapabilirsiniz ancak bu kadar karalamanizin amacı nedir renginiz nedir çözemiyorum, hiç samimi değilsiniz !!

 -25 yıl Erdoğan ve yakınlarının yönettiği #İstanbul da yağmur demek ölüm demekti ! Denizle kara birleşirdi, dereler taşardı,insanlar sele kapılır, kaybolur,ölürdü…! otobüsler yollarda kalırdı ama hiç bilmezdi insanlar Belediye Başkanı nerede ?

-Ekrem İmamoğlu bugün İstanbul’da altyapı sorununu büyük ölçüde çözdü mü? Çözdü. Herhangi bir can kaybı var mı? Yok. Büyük maddi hasar var mı? O da yok. Öyleyse soralım Fox Haber’in asıl amacı nedir?

-Utanmalısınız, İstanbul u 30 yıl idare edenlere tek kelime edemiyorsunuz. Herkes tatile giderken İmamoğlu niye gidemiyor. Kapattım haberlerinizi sizi bir daha izlemiycem.



Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tayyip: 'Kendi çocuklarını yurt dışında okutup lüks ve şatafat içinde yaşatıp, Anadolu çocuklarını yoksulluğa ittiler' Akp genel başkanı: Hiç çekinmeyin, yüzümüze hakikatleri haykırın'' Erdoğan'a 'büyüksün reisim' diyerek CHP'den istifa eden aday seçimi farklı kaybetti TİP adaylığını geri çekmişti. İşin içinden iş çıktı. Adaylığını satılığa çıkarmış.