All News
13 Kasım 2021 ( 4383 izlenme )
Reklamlar

O Kadının Geçeceği Söylenen Parti Şok Etti

ÜMİT ÖZDAĞ HABERDE KONU OLAN
KADINI BÖYLE REZİL ETMİŞTİ. ⬆        ⬆       ⬆      ⬆       ⬆       

Son günlerde katıldığı canlı yayın programları ve yazılarında akepe’ye yönelik eleştirilerde bulunuyormuş gibi yapan kadınla ilgili çok konuşulacak bir kulis bilgisi ortaya atıldı. 

Kapak resminde görülen kadının, 11 Ekim tarihinde kaleme aldığı yazısında, iktidara yönelik yaptığı eleştirilere karşı gelen tepkilere cevap vererek, “Muhalefet kanadında benim onları rejim adına tehdit ettiğim, iktidar kanadında ise muhalefetle ittifak ettiğim gibi laflar dolanıyor.” demişti.

Adı geçen kadın hakkında çok konuşulacak bir iddia kulislere düştü. 

İddia sahibi bir çok öngörüsü gerçekleşen 'Ankara Kuşu' Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar. 
CHP’den istifa eden Muharrem İnce ile zaman zaman ekranlarda bir araya gelen Nagehan Alçı’nın halk arasında ''adam kazandı hareketi'' olarak bilinen Memleket Partisi’ne katılacağı ifade edildi.

Muharrem İnce ile Habertürk TV’de yaptığı 3 saatlik yayının ardından kaleme aldığı bir yazısında, “Muharrem İnce kesinlikle ekran ışığı olan bir siyasetçi. İyi bir hatip, seyirciyi yakalamasını biliyor, reyting açısından cazip. Kesinlikle bir star elektriği var. Hem siyasette hem medyada bu çok önemlidir. Kısa cümleler kuruyor, vurucu yerleri yakalıyor.” ifadelerini kullanmıştı.
Adı geçen kadın o partiye  katılacağına dair kulis bilgilerine dair şu an itibariyle henüz bir cevap vermedi. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Zarrab davasının kilit ismi konuşmaya başladı: 'Savcılar hükümetle ilgili soruları başka raunda saklamış olabilir' Akp'li o kadının boşanma aşamasındaki eşi, Sedat Peker’in iddialarını doğruladı. Adaletsizliğin Son Noktasındayız Kendisini 4 fakülteye dekan olarak atamış