Devran Döndü, Yandaş Ajitasyon Yaparak Eski Sahiplerine Seslendi

2157 izlenme 08 Ocak 2023
Reklamlar
Yandaş Ajitasyon Yaparak Korumasının alındığını ve reklam verilmediğini iddia etti.


Yandaş şunları anlattı: "Sedat Peker'le konuştum diye beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopun kucağına atıyorsunuz. Al, başıma ne gelse önemli değil. Öldükten sonra bir şeyler söyleriz... Ben ne yaptım size kardeşim? Ben ne yaptım ya? Kardeşim  ne yaptı? Aç, susuz 19 aydır kirada yaşıyor, kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış… Ne yaptık biz, ne yaptık?

Daha önce yayınladığı videoda işsiz kaldığı dönemden bahseden şahıs, 1999’da İstanbul’a gelip Soylu’ya danışman olma hikâyesini anlatmıştı. Soylu'ya övgülerde bulunan ve kendisine çok iyi imkanlar sağladığını belirtip, 100 liraya ihtiyacı olduğu dönemde Soylu'nun kapısını çaldığını ifade ederek şunları dile getirmişti:  "Ankara'dan İstanbul'a nasıl geldim? Süleyman Soylu aradı. O bana şöyle hitap eder 'Hadi Ağa'. Sana bir şey söyleyeceğim ama hakikaten utanarak söylüyorum. Biz Doğru Yol Partisi iktidarı döneminde hiçbir şey yapamadık ve sizler böyle işsiz kaldınız ve elimizden de bir şey gelmiyor. Fakat şu anda benim elimden bir şey geliyor. Eğer bana kırılmazsan, Gaziosmanpaşa belediye başkan adayı olacağım, bana danışmanlık yapar mısın? Hay hay dedim. Atladım geldim İstanbul'a. Süleyman Soylu ile görüştüm, oturduk şartları konuştuk. Soylu bana çok iyi imkânlar sağladı. Altıma bir araç verdi, güzel bir maaş verdi, güzel bir makam verdi. Büyük bir vefa göstermişti bana. Yani ben işsizken, güçsüzken, 100 lira paraya ihtiyacım varken, Süleyman Soylu kapımı çaldı." demişti.

SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLER

Yalan söylüyorlar kardeşim! bunlarda her yol var, kirada oturuyormuşta ödeyemiyormuşta hepsi kuyruklu yalan.
*
Yayın yaptıkları yerlerin google'den dünya kadar reklam gelirleri var, artık santaj filan yapamadıkları için gelirleri azalmış olabilir.
*
 Beter olun nokta ! 
*
Eee zamanında suçsuz bir ton insana iftira etmenin bedeli vardir 
*
Düzen devam etsin diye elinden geleni yapmışlar ne yaptık biz diyor, tabii tekme yediği kendi kitlesine diyor.
*
 Nasıl da ajitasyon yapıyorlar beter olasıcalar. Seslendikleri, işlerine gelirse duyarlar tetikçiliğe devam ederler. 
*
Öyle büyük götürmüşünüz ki sizde para bitmez
*
nargile parası kalmamış :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

K. Kılıçdaroğlu'nun Bolu'ya belediye başkanı yaptığı şahıs, 'aday kriterlerine en uygun isim benim' diyerek aday gösterilmesini istedi. Canı Sıkıldıkça Din Değiştiren Kadın gündeme gelmek için sürekli CHP'ye saldırıyor. Üsküdar'da bir Şahıs Sokak Röportajı Yapanlara Saldırdı Hukukçu Ersan Şen, canlı yayında İktidarı eleştirirken sunucu tarafından sözü kesilince küplere bindi.