Doğalgaz Bulduk Diyorlar. Peki Gerçekler Ne? Bunları Duymanızı, Bilmenizi İstemiyorlar

19226 izlenme 24 Nisan 2023
Reklamlar
Doğalgaz Bulduk Diyorlar. Peki Gerçekler Ne? Bunları Duymanızı, Bilmenizi İstemiyorlar

Doğalgaz bulundu mu? ne zaman çıkacak? Türkiye'nin doğalgaz rezervi ne kadar? doğalgaz zengini mi olduk? gibi soruların cevabını insanlar araştırıyor.
Yeniçag tv. de bir programa katılan Hasan Aydal konuyla ilgili çok ama çok önemli bilgiler verildi.
Daha önce İskenderun körfezi ve Kıbrıs Adasının kuzeyinde yapılan, 3-4 bin metre gibi düşük derinlikli sondajlarla hiçbir sonuç alınamadığını hatırlatan Aydal, şunları söyledi:   “Karadeniz’de Romanya’ya ait Neptün sahalarında doğalgaz bulunması sebebiyle aynı uzantıda Türkiye Özel Ekonomik Zonu içinde kalan Tuna 1 sahası haricinde delinen Türkali 1,2,3….. ve Türkali 7 sahaları ve Amasra kuyusunda olumlu sonuç alınamamıştı.  Benzer şekilde Doğu Akdeniz’de seçilen bütün sondaj yerlerinde olumlu sonuç alınamamıştı. İskenderun Körfezi, Mersin, Adana, Antalya açıklarında ve KKTC doğu ve batı bölgelerinde, son yirmi yılda yapılan bütün sondajlar olumsuz sonuçlanmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gündeme Gelmek için Saçma sapan videolarına devam ediyor. Bu sefer yağ tokatladı ve türkü söyledi Özgür Özel'in Hulusi Akar'a gösterdiği tepki yeniden gündemde Emekli ve Memur Zam Oranı Belli Oldu Erdoğan'ın eski danışmanından büyük itiraf