Anasayfa
25 Mart 2024 ( 252 izlenme )
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu'nun açtığı Ataköy İkitelli metrosu nerelerden geçecek? hangi duraklar var?

Ataköyİkitelli Metro Hattı bugün açıldı. 

 İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de düzenlenen 'Ataköyİkitelli Metro Hattı' açılış törenine katıldı. Peki Ataköyİkitelli metro nerelerden geçecek? Durak isimleri neler? 



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bahçelievler'de düzenlenen 'Bakırköy Ataköy İkitelli Metro Hattı BahariyeAtaköy İstasyonları arası ikinci Etap Açılışı' törenine katıldı. İmamoğlu'nun katılımı ile Ataköyİkitelli  metro hattı açıldı. 

En zor durumda bile metro inşaatlarına devam ettiğini kaydeden İmamoğlu, "İstanbul'da önemli bir sınavı başarıyla tamamladıklarını belirtti. İmamoğlu; ''Bugün toplamda 5 yılda 65 kilometrelik metroyu, 62 istasyonu İstanbul'a sizlerin kattığı güç ile birlikte, çalışma arkadaşlarıla birlikte kazandırdık.

Ataköy İkitelli metro hattı BahariyeAtaköy istasyonları arasındaki ilişkiyi bugün yapıyoruz. 2015 yılında bu hattın ihalelerini yapan bizden önceki Büyükşehir Belediyesi yönetimine de inanıyorum.

Ataköyİkitelli metro hattının üretim sürecini bizden önce başlatmakan insanlara yönelik da önemsiyorum. Ancak süreci teşekkür ederek doğru yönetemediler. Bu hattaki çalışmalar biz göreve devam ediyor 2019 yılında göreve başladığımızda tam 10 metro hattında çalışmalar durdurulmuştu.

Çünkü bu finansman ve özellikle mühendislik ve tasarım sorunları çözülmeden, alelacele başlatılmış projeler için yürütülmedi.10 metro hattını anında, bazılarının aylarca bazılarının devamının durdurulmuş olması dünya bir skandaldır. Onun sonuna kadar çizeyim. Bu büyük bir yönetim zaafıdır. ''dedi. 

Ataköyİkitelli metrosu nerelerden geçecek? Ataköyİkitelli metro durak isimleri...

"İSTANBULLULARDAN ÖZÜR DİLEYECEKLER"

İmamoğlu, "65 kilometrelik metroyu inşa etmek için yer altında ter döken binlerce emekçiden, mühendislerden, yöneticilerden, yüklenicilerden, kırılacaklar dileyecekler. Bırakın Ekrem İmamoğlu'nu, yerde binlerce insan ter akıtıyor. Yeni açtığımız 62 istasyonu kullanan bu insanlardan, İstanbullulardan ağlayacaklar. Bu halkı öylesine kolay kandıracaklarını zannettikleri için özür dileyecekler.

ATAKÖY İKİTELLİ METROSU NERELERDEN GEÇECEK? ATAKÖY İKİTELLİ METRO DURAK İSİMLERİ 

Ataköyİkitelli metro hattı; 

Ataköy, 

Yenibosna, 

Çobançeşme, 

Kuyumcukent, 

Doğu Sanayi, 

Mimar Sinan, 

Evren Mahallesi, 

İkitelli Caddesi, 

Mehmet Akif, 

Bahariye, 

Masko 

İkitelli Sanayi 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tezcan: Kimse kendi kendine gelin güvey olmasın, Cumhurbaşkanlığı seçimi büyük ihtimalle 2. tura kalmıştır Tayyip'in semtinde Ekrem İmamoğlu'na Sevgi Yağmuru Zamlara Tepki Büyüyor. Eskişehir'de binlerce kişinin Yürüyüşüne polis engel oldu Kendisini sosyal medyada engelleyen siyasi isim F. Portakal'ı güldürdü.