All News
27 Ağustos 2018 ( 1177 izlenme )
Reklamlar

Fatih Portakal'dan millete küfreden yandaşa: ' Yaradan o adama en ağır acıyı tattırsın '

Kuruttuğu ağaçları kesmek için izin isteyen küfürbaza Fox Tv Ana Haber sunucusu Fatih Portakal tepkisini "Bu adam, o adam değil mi? Kendi ve sülalesi de dahil hepimize küfür eden adam? Yaradan en ağır acıyı tattırsın o adama" sözleriyle dile getirdi.


Kuruttuğu ağaçları kesmek için izin istedi

1725 Aralık yolsuzluk operasyonu döneminde kamuoyunda en tartışma yaratan isimlerinden biri olan Mehmet Cengiz ’in sahip olduğu Cengiz İnşaat, kendisine satılan İstanbul Üsküdar’da bulunan Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün içinde bulunduğu Fethi Paşa Korusu’ndaki bazı ağaçları kuruduğu iddiasıyla kesmek için Koruma Kurulu’na başvurdu.

Fox Tv Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, 25 Aralık soruşturması dosyasında yer alan ve sosyal medyaya sızdırılan tapelerdeki Cengiz’in “Milletin a… koyacağız” sözlerini hatırlatarak, ağaç kesimi için yapılan başvuruya tepki gösterdi. Portakal, Twitter hesabından “Bu adam, o adam değil mi? Kendi ve sülalesi de dahil hepimize küfür eden adam? Yaradan en ağır acıyı tattırsın o adama” paylaşımında bulundu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son ankette Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasındaki fark 0,3 çıktı! Bu sonuç çok fazla su kaldırır YUNAN BASININDA AK PARTİ VE MHP İTTİFAKI Peker, Karanlık İsimlerle İlgili iddialarını sürdürüyor. Sedat Peker'den O şahsa: "Süslü Sülüyü yüce divandan kurtarmak için."