Gaziantep'te skandal: Kendisi ve ABD’deki kızı yerine oy kullanmışlar

878 izlenme 31 Mart 2019
Reklamlar
Gaziantep’te, Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandık başına giden İbrahim Halil Sarıkçıoğlu, kendisinin ve ABD’de bulunan kızının yerine oy kullandığını gördü. Oyunu kullanamayan Sarıkçıoğlu, yaşananlara ilişkin tutanak tutturup, polise başvurdu.

Olay, öğle saatlerinde, Batıkent Mahallesi’nde bulunan Aysel İbrahim Akınal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. İbrahim Halil Sarıkçıoğlu, oyunu kullanmak üzere okuldaki 1122 numaralı sandığa gitti.

Kimliğini uzatan Sarıkçıoğlu’na, sandık görevlileri, yaptığı kontrol sonrası oyunun kullanılmış olduğu bilgisini verdi. Duruma itiraz eden Sarıkçıoğlu, imzanın kendisine ait olmadığını ve aynı sandıkta oy kullanmış gibi gözüken kızı Nebihe Sarıkçıoğlu’nun da eğitim için ABD’de bulunduğunu söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'ye suriye'li vekil adayı Fatih Altaylı, O Yandaşı Rezil Etti Bursa'da Yabancı Uyruklu Şahıs Yolda Yürüyen kadına saldırdı Fatih Altaylı o şahıslar hakkında konuştu: Diğer hiçbir müslüman ülkede böyle sapıkça bir durum ortaya çıkmıyor